Najnovije vesti

KNEŽEVIĆ: Proterivanje srpskog ambasadora je poslednji trzaj antisrpske politike odlazećeg režima! Nova vlada da poništi odluku!
Foto: Profimedia/Savo PRELEVIC/AFP

o proterivanju Vladimira Božovića

KNEŽEVIĆ: Proterivanje srpskog ambasadora je poslednji trzaj antisrpske politike odlazećeg režima! Nova vlada da poništi odluku!

Crna Gora

Proterivanje ambasadora Srbije Vadimira Božovića iz Crne Gore su "poslednji trzaji antisrpske politike odlazećeg režima", rekao je večeras jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević.

"Naša sloga biće poraz vragu!" porčio je Knežević povodom odluke crnogorskkog Ministarstva spoljnih poslova da ambasadora Vladimira Božovića proglasi nepoželjnim i zatraži da napusti Crnu Goru, preneo je podgorički portal Borba.

Parlamentarni DF očekuje, kako je rekao, da nova crnogorska vlada odmah poništi sramotnu odluku o proterivanju iz Crne Gore ambsadora Srbije. 

"Verujemo da će nakon izbora nove vlade, ovakav sramotan odnos prema srpskom narodu u Crnoj Gori, koji je svoju državotvornost ugradio kroz vekove, biti radikalno izmenjen, sa jasnom porukom da se ovo više nikada ne sme dogoditi, takođe ni zabijanje noža u leđa bratskoj Srbiji, kao 2008, sa najsramnijom odlukom koju je donela tadašnja vlada, a to je priznanje tzv. Kosova", poručio je Knežević.

Kurir.rs / Tanjug,  Foto: Profimedia/Savo PRELEVIC/AFP

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...