Najnovije vesti

KO SE IGRA SA POKOJNIM MITROPOLITOM: Stoji li Daka Davidović iza lažnog Amfilohijevog testamenta?!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Ko pokušava da obamne vernike

KO SE IGRA SA POKOJNIM MITROPOLITOM: Stoji li Daka Davidović iza lažnog Amfilohijevog testamenta?!

Crna Gora
17:27h

Da li Iza lažnog testamenta blaženopočivšeg mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija koji je pojavio jutros u javnosti stoji kontroverzni nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović?

Isti Davidović je odmah nakon mitropolitove smrti tvrdio da postoji mitropolitov testament i da je on u njegovom posedu.

Indikativno je da se lažni testament pojavio u javnosti upravo uoči lokalnih izbora u Nikšiću na kojima učestvuje Davidovićev Narodni pokret, piše Borba.me.

Kako navodi ovaj sajt više je nego jasna Davidovićeva namera da obmane pravoslavne vernike da mu daju glas, kako bi se preko crkve prigrabio fotelje.

Ovakva zloupotreba crkve u partijske svrhe krajnje je degutantna, a zabrinjavajuće je što se niko iz crkve ne oglašava povodom toga, dodaje se u tekstu objavljemom na sjatu Borba.me.

Ranije danas Pravni zastupnik MPC Dalibor Kavarić je u demantiju teksta pod naslovom “Evo kako izgleda testament mitropolita Amfilohija” objavljenom juče na portalu “Luča” , izjavio da je pomenuti testament od prvog do poslednjeg slova apsolutna izmišljotina i falsifikat..., navodi ovaj crnogorski sajt.

"Navedeno faslifikovano pismo, koje prenosi pomenuti portal, a koje je navodno na svom FB profilu objavio izvesni Lazar Marković, ni po formi ni po sadržini ne predstavlja Mitropolitovu posljednju volju niti amanet, a neistiniti navodi izneseni u tom pismu su netačni, zlonamerni i izmišljeni,naveo je Kavarić u demantiju.

Kurir.rs/Borba.me

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...