JOVAN JOLE VUČUROVIĆ: Suočen sa krahom DPS u Nikšiću, Milo Đukanović pokušava da dodatno podigne tenzije
Foto: Printscreen YouTube

lokalni izbori

JOVAN JOLE VUČUROVIĆ: Suočen sa krahom DPS u Nikšiću, Milo Đukanović pokušava da dodatno podigne tenzije

Crna Gora -

Jovan Jole Vučurović iz Nove srpske demokratije izjavio je da Demokratska partija Socijalista Mila Đukanovića suočena sa krahom na predstojećim izborima u Nikšiću pokušava da dodatno podgine tenzije.

"Suočen sa krahom DPS u Nikšiću, Milo Đukanović nastavlja sa izjavama kojima pokušava da podigne tenzije, što ga samo, još jednom, predstavlja kao političara koji je pogubio veze sa realnošću i koji je odavno zreo za odlazak u političku prošlost.On i deo njegovih pristalica su jedini koji danas šire mržnju po Crnoj Gori, tako da je politički priglupo ponovo igrati na istu kartu antisrpstva, antipravoslavlja, montenegrinstva.

Očigledno je da, iako iskusan političar i manipulator, Đukanović gubi kompas i ne kapira da je priča o ugroženosti Crne Gore, opasnosti od Srbije i Vučića, i slično potpuno promašena i deplasirana i da takvi spinovi i neistine više ne prolaze ni kod najtvrđih glasača DPS", kazao je Vučurović u postu koji je objavljen na Fejsbuk profilu Nove srpske demokratije.

On je u svom obraćanju dodao i sledeće:

#JovanVucurovic: СУОЧЕН СА КРАХОМ ДПС У НИКШИЋУ, ЂУКАНОВИЋ ПОКУШАВА ДОДАТНО ДА ПОДИГНЕ ТЕНЗИЈЕ Суочен са крахом ДПС у...

Posted by Нова српска демократија on Четвртак, 04. март 2021.

"Naravno, to je njegov problem, a poraz u Nikšiću će mu pokazati promašenost politike koju zastupa. Takođe, njegov strah od pobede Koalicije “Za budućnost Nikšića” je logičan iz više razloga. Pre svega, to znači odlazak DPS i satelita u prošlost, ali i znak da strukture koje žele korjenite, energične i odlučne promene, posebno u tužilaštvu i sudstvu, postaju dominantne. A pominjanje vladavine prava, razumljivo, kod Đukanovića budi strah jer će pravda zakucati na vrata svih koji su uništavali i pljačkali Crnu Goru".

Kurir.rs/Nova srpska demokratija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja