KO JE ZAPRAVO PREMIJER CRNE GORE? Reditelj Blagota Eraković ga raskrinkao: Krivokapić 2006. bio za otcepljenje od Srbije! (VIDEO)
Foto: Twitter

rani radovi

KO JE ZAPRAVO PREMIJER CRNE GORE? Reditelj Blagota Eraković ga raskrinkao: Krivokapić 2006. bio za otcepljenje od Srbije! (VIDEO)

Crna Gora -

Reditelj Blagota Eraković je privukao pažnju u emisiji "Argumenti" govoreći o ranim radovima aktuelnog premijera Crne Gore, Zdravka Krivokapića.

Naime, u spomenutoj emisiji Eraković je Vladi Crne Gore uputio instrukciju "kako nikakvog političko-partijskog revanšizma ne sme biti, i da to što je neko u prošlosti bio član DPS-a ne može biti etiketa koja će nadjačati sve njegove poslovne uspehe i reference".

Ono što je interesantno jeste da spomenute instrukcije stižu od čoveka koji je kao član saveta RTCG-a često upravo etiketirao druge po nacionalnoj osnovi, svojevremeno govoreći o srpskim nacionalistima koji nikada neće preboleti suverenu Crnu Goru i tome slično.

Eraković se u nastavku gostovanja posebno osvrnuo na premijera Crne Gore, Zdravka Krivokapića, koji je kako navodi u nekim prošlim vremenima bio kako on navodi veliki Crnogorac posvećen suverenističkim zamislima, te da je doprinos nezavisnosti i suverenosti Crne Gore dao i svojim glasom na referendumu održanom 2006. godine. Takođe je naglasio da je njemu itekako poznato da je Krivokapić kao univerzitetski profesor čak bio i na čelu pokreta koji je u potpunosti bio suverenistički nastrojen, dodajući kako bi o spomenutom periodu rado porazgovarao upravo sa Krivokapićem.

Imamo li u vidu da je premijer Krivokapić "od 100 posto Srbina uoči izbora, stigao do 200 posto Crnogorca u postizbornom procesu", potom imamo li u vidu da je umesto uoči parlamentarnih izbora najavljene posete Srbiji, prvu zvaničnu posetu odradio u Briselu i sedištu NATO pakta, a od Srbije potom srdačno i sa zahvalnošću primio pomoć u vidu kontigenta vakcina, te zatim navode koje je izrekao reditelj Eraković u emisiji “Argumenti“ postavlja se pitanje: Ko je zapravo Zdravko Krivokapić?

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track