KOMITE TUKLE OFICIRA I VOJNIKA CRNE GORE: Zaustavili vojni autobus i počeli teror! Vojska pokušala da se odbrani od rulje
Foto: Kurir

haos na putu Nikšić-Podgorica

KOMITE TUKLE OFICIRA I VOJNIKA CRNE GORE: Zaustavili vojni autobus i počeli teror! Vojska pokušala da se odbrani od rulje

Crna Gora -

Pripadnici Patriotsko-komitskog saveza, osim što su pokušali da zaustave vladin automobil u kojem je bila ćerka premijera, pretukli su oficira Raja Čanjka i još jednog vojnika.

Incident se dogodio juče kada su komite blokirale put Nikšić-Podgorica, u Bogetićima. Oni su zaustavii i autobus koji je prevozio službenike Vojske Crne Gore, a nakon kraće rasprave došlo je i do fizičkog obračuna. Čanjak je na svom tviter nalogu objavio fotografiju sa raskrvarenim usnama i premijeru Zdravku Krivokapiću poručio da njegova ćerka nije jedina imala neprijatnosti.

Crna Gora, komite
foto: Kurir

„Samo da znate da nije vaša ćerka jedina imala neprijatnosti danas, već sam ja kao oficir Vojske ove države i još jedan pripadnik Vojske pretučeni od crnogorskih komita naočigled policije u mestu Bogetići. Može li biti gore i sramotnije od ovoga?“, upitao je Čanjak.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track