JEDNO PRIČA, DRUGO RADI Bečić od birača i dalje krije da je priznao Kosovo kao nezavisnu državu! VIDEO
Foto: Kurir/Zoran Šaponjić

Ko mu više veruje

JEDNO PRIČA, DRUGO RADI Bečić od birača i dalje krije da je priznao Kosovo kao nezavisnu državu! VIDEO

Crna Gora -

Predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić poput prethonika iz vlasti, priznao Kosovo kao nezavisnu državu i to pokušao da sakrije od očiju javnosti

Bečić koji je i lider stranke Demokratske Crne Gore zna da većina njegovih birača ne podržava nezavisnost Kosova, pa je uprkos tome pokušao da sakrije vest o čestiti na izboru predsedniku parlamenta u Prištini.

Mnogi zbog toga postavljaju pitanje ko više može verovati Bečiću koji jedno priča, a drugo potajno radi!?

Politika Demokratske Crne Gore, faktički, uključuje antisrpske stavove. Priznaju postojanje lažne države Kosovo, podržavaju članstvo Crne Gore u NATO-u, izbjegavaju NATO agresiju 1999. godine nazvati pravim imenom, a stide se srpskog jezika, pisma i trobojke.

Potsetimo, predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, početkom aprila meseca ove godine, priznao je tzv. Kosovo čestitajući Glauku Konjufci izbor za predsednika odmetničke skupštine u Prištini

Ovu informaciju nije bilo moguće pronaći na sajtu crnogorske Skupštine, sem u medijima sa Kosova i Metohije, što upućuje da je Bečić pokušao da ovu čestitku sakrije od očiju domaće javnosti.

Predsednik parlamenta, poput premijera Zdravka Krivokapića i potpredsednika Dritana Abazovića koji su čestitali tzv. Dan državnosti lažnoj državi, ponovo priznaje ovu lažnu državu i ponovo udara na suverenitet Srbije.

"U ime Skupštine Crne Gore želim da vam srdačno čestitam na izboru za predsednika Skupštine (tzv.) Republike Kosovo. (Tzv.) Kosovo prolazi intenzivnu tranziciju i reforme u cilju izgradnje uspešnog i prosperitetnog društva zasnovanog na evropskim vrednostima u čemu ima podršku Crne Gore. Ceneći značaj parlamentarnih odnosa i kontakata u ukupnim bilateralnim vezama naših država, nadam se da će naš međusobni angažman biti u pravcu nastavka kvalitetne razmene iskustava i drugih praksi, te razvoja regionalne saradnje. Na kraju, koristim priliku da uputim, poštovani gospodine Konjufca, izraze mog dubokog poštovanja uz najbolje želje za Vaše dobro zdravlje i uspeh na visokoj funkciji ", naveo je Bečić u čestitci.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track