DEMOKRATSKI FRONT PLJEVLJA: Zdravko Krivokapić je na Svetu Trojicu trebao da nas poseti i da vidi šta mili narod misli o njemu!
Foto: Borba.me

Posle usvajanja rezolucije o srebrenici

DEMOKRATSKI FRONT PLJEVLJA: Zdravko Krivokapić je na Svetu Trojicu trebao da nas poseti i da vidi šta mili narod misli o njemu!

Crna Gora -

Demokratski Front iz Pljevalja oglasio se danas saopštenjem o premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću i podsetili su ga da je kao nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" počeo kampanju iz manastira Svete trojice u Pljevljima, i da je trebao da na praznik Svete Trojice poseti narod u Pljevljima i manastir, jer kako ističe da poseti narod i vernike i uveri se šta o njemu misle posle usvajanja rezolucije o Srebrenici:

Portal Borba.me preneo je u celosti ovo saopštenje Demokratskog fronta Pljevlja:

"Pošto je Zdravko Krivokapić kao nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" počeo kampanju iz manastira Svete trojice u Pljevljima, tražimo od njega da posjeti naš grad i ovu bogomolju. Danas je Trojičindan i veliki praznik, ali i slava ovoga svetosavskog manastira.

Baš na današnji dan, Krivokapić je obavezan da dođe među, kako on voli reći, mili narod u Pljevljima, pošto njega ne interesuju stranke nego građani, i da se lično ueri šta njegov mili narod misli o njemu, a naročito poslije usvajanja rezolucije o Srebrenici.

Bilo bi veoma važno da lično vidi koliko ga građani žele na mjestu premijera, kad vide njegovo ponašanje prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi, i koliko su se stvari, zahvaljujući njegovom ponašanju, promijenile na gore od izborne kampanje do danas.

Kako je Krivokapić poznat kao osoba koja drži do riječi, ne bi mu predstavljalo problem da vrijednost te riječi osjeti na svojoj koži u direktnoj komunikaciji sa građanima.

Kurir.rs/Borba.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track