Najnovije vesti

CRNOGORSKA MINISTARKA BRATIĆ OTIŠLA U BUGARSKU PA ZAGLAVILA U BOLNICI: Zdravstvene komplikacije tokom zvanične posete!
Foto: Youtube prtscr / Univerzitet Crne Gore

potvrdio bečić

CRNOGORSKA MINISTARKA BRATIĆ OTIŠLA U BUGARSKU PA ZAGLAVILA U BOLNICI: Zdravstvene komplikacije tokom zvanične posete!

Crna Gora

Crnogorska ministarka prosvete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić zbog pogoršanog zdravstvenog stanja neće prisustovati sednici Skupštine gde je trebalo da odgovara na poslanička pitanja, kazao je predsednik Parlamenta Aleksa Bečić.

On je rekao da je Bratić u dopisu Skupštini navela da je hospitalizovana u Bugarskoj gde je otputovala u zvaničnu posetu, prenosi RTCG.

Bečić je saopštio da je Bratić u Bugarsku otišla u ponedeljak, a da je zbog pogoršanja zdravstvenog stanja od utorka hospitalizovana zbog čega se još nalazi u toj zemlji.

Bratić je danas trebalo da odgovara na poslanička pitanja.

Bečić je saopštio da je resorno Ministarstvo dostavilo odgovore na pitanja poslanika.

Inače, Bratić je trebalo sutra da se pojavi i na zakazanom kontrolnom saslušanju pred nadležnim Odborom koje je zatražio poslanik Socijaldemokrata Damir Šehović, koji je kao razlog za saslušanje naveo da školski odbori nisu konstituisani u skladu sa zakonom.

Istovremeno, državna sekretarka u resoru koji vodi Vesna Bratić Milica Kadović u dopisu Šehoviću navela je da je ministarka od 26. jula u poseti Bugarskoj, te da će zbog pogoršanog zdravstvenog stanja morati da odloži povratak u Crnu Goru, a zbog čega je predloženo da se saslušanje održi u nekom narednom terminu.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Youtube prtscr / Univerzitet Crne Gore

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja