KOLIĆ PITA ABAZOVIĆEVE: Ko vam je nudio 21 MILION evra?! Narod vam izdaju neće oprostiti! Krijete se iza DPS, prodali ste građane!
Foto: Youtube prtscr / Demokratska Crna Gora

rušenje vlade

KOLIĆ PITA ABAZOVIĆEVE: Ko vam je nudio 21 MILION evra?! Narod vam izdaju neće oprostiti! Krijete se iza DPS, prodali ste građane!

Crna Gora -

Uzavrela atmosfera u Crnoj Gori nakon pokretanja inicijative Dritana Abazovića za smenu vlade Zdravka Krivokapića, a potom i Krivokapićevog predloga za razrešenjem potpredsednika vlade Abazovića, dodatno je pojačana oštrim reagovanjima.

Funkcioner Demokrata Dženan Kolić poručio je Abazoviću i njegovom pokretu da se nipošto ne igraju sa voljom naroda i upitao "ko je ponudio 21 milion evra".

"U nizu izjava, potkrepljenih raznim opravdanjima i lažima, pokušavam da shvatim ovakve poteze dela partija na vlasti i nikako ne uspevam. Ovaj narod se probudio 30. avgusta i siguran sam da će kazniti svako poigravanje njegovim poverenjem“, poručio je funkcionar Demokrata Dženan Kolić.

"Poštenije je bilo da ste od samog početka vaše delovanje usmerili u suprotnom pravcu od pravca delovanja ove Vlade, bez ikakvog izigravanja sile, prikazivanja autoritea, veštačkog junačenja, nego što ste zavlačili narod sve ove dane. I opet umesto politički i ljudski poštenog i principijelnog delovanja, birate da se sakrijete iza DPS-a. Kako tada, tako danas: sve ste lagali, da bi prodali građane Crne Gore" naveo je Kolić u reagovanju nakon saopštenja funkcionera URA Filipa Adžića koji je upitao Bečića da li je za Crnu Goru u EU.

Dženan Kolić
foto: Youtube prtscr / Demokratska Crna Gora

Kolić je poručio da se ne igraju sa narodom, i upitao ko je ponudio 21 milion.

"Zamislite paradoks kada nam o EU i evropskim vrednostima pričaju oni koji sa najgorim virusom devedesetih, sa najgorim nacionalšovinistima, sa nosiocima organizovanog kriminala i korupcije, planiraju da sruše Vladu Crne Gore! Ne ide to tako! Ne igrajte se sa narodom! I nije vam baš genijalan plan. Da DPS-ovce hapsite zajedno sa DPS-ovcima, i očekujete da vam to iole normalan čovek poveruje!? Ko vam je ponudio 21 milion evra? Ne odgovoriste na hiljadu puta postavljeno pitanje ko je nudio i za šta vam je taj novac ponuđen", upitao je funkcioner Demokrata.

Kako je poručio, Evropa je upravo one sa kojima vi danas hoćete u EU nazivala hibridnim režimom čije su odlike organizovani kriminal, endemska korupcija i opšte demokratsko nazadovanje.

Dritan Abazović
foto: EPA / Boris Pejović

"Ali, zaista ne možemo reći da nas čude ovakvi napadi i izgovori jer su istovetni onima koje je koristio vaš mentor i osnivač, a sada i uzor Darko Pajović. I on je tvrdio da brani evropski put i Crnu Goru od građana Crne Gore. Danas sve pokušavate učiniti da prikrijete da idete istim putem i za interes istog naredbodavca, ali za ovo što radite danas građani imaju samo jedan naziv: izdaja. I tačka. Da je svaka reč Alekse Bečića pogodila pravo u centar dokazuju nam reakcije, reakcije naroda, izdatog naroda ali onog slobodnog i probuđenog još 30 og avgusta, koji siguran sam da ovo neće oprostiti", naglasio je Kolić.

Naglasio je će prevaru i izdaju sprečiti i ovog puta jer odbrana građana i države Crne Gore od revitalizacije mafijaša, od politike kriminalnih klanova, od korupcije i pljačke, odbrana demokratije koja počiva na volji građana jesu jedini evropski put i jedine prave evropske vrednosti.

"Vaš izbor nije uvođenje Crne Gore u EU već predaja Crne Gore u ruke mafiji. A to je, ma šta vi planirali, jedino način da se politički samoeliminišete jer vam građani pokušaj izdaje države neće oprostiti. Naravno, sve su prilike da ovo radite i sa onima koji ovih dana ćute ili prave nevešti. Različite su uloge u ovoj igranci, izdaji i prevari, ali o tom potom“, zaključio je on.

Kurir.rs / In4s.net, Foto: Youtube prtscr / Demokratska Crna Gora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track