DEMOKRATE: Imamo jasan stav da su pokušaji URE rušenja Vlade Crne Gore politička korupcija i izdaja građana!
Foto: Privatna Arhiva

Odgovor jovani marović

DEMOKRATE: Imamo jasan stav da su pokušaji URE rušenja Vlade Crne Gore politička korupcija i izdaja građana!

Crna Gora -

Iz Demokratske Crne Gore su kazali da imaju krajnje jasan stav o tome da su pokušaji Građanskog pokreta URA rušenja Vlade Crne Gore politička korupcija i izdaja građana Crne Gore, a da su opravdanja nesrećni i nespretni pokušaj prikrivanja suštine- odbrana mafije u momentu kad je konačno krenulo sređivanje tužilaštva i sudstva.

Iz te partije su reagovali na navode potpredsjednice URA-e Jovane Marović koja je kazala da su Demokrate bez stava, hrabrosti i iskrene želje da se Crna Gora priključi EU.

"Nervozni preletači nastavljaju da zasipaju javnost glupavim floskulama DPS-a. Poslednja u nizu, koju bezidejno ponavlja lažna NVO aktivistkinja, a stvarna DPS-ovka i bez ikakvog izbornog legitimiteta instalirana potpredsjednica GP URA Jovana Marović, jeste ona kako Demokrate nemaju stav i hrabrost. Marović ne samo što je lažna NVO aktivistkinja, nego je bila i savetnica jednog predsednika opštine Budva, inače po priznanju člana OKG Budva. Kvalitet tog "evropskog puta" svedoči činjenica da ta partijska grupacija nije završila u EU nego u Spužu", navodi se u saopštenju Demokrata.

Kurir.rs/Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track