ANĐELI MOJI, DOLAZIM BRZO, ČEKAJTE ME: Miloš se oprostio od sinova ubijenih na Cetinju OVAKVA TUGA SE NE MOŽE OPISATI (FOTO)
Foto: Kurir, AP/Risto Božović

tragedija

ANĐELI MOJI, DOLAZIM BRZO, ČEKAJTE ME: Miloš se oprostio od sinova ubijenih na Cetinju OVAKVA TUGA SE NE MOŽE OPISATI (FOTO)

Crna Gora -

Miloš Martinović tužnim rečima oprostio se od supruge Nataše i dvojice sinova koje je pomahnitali Vuk Borilović među prvima ubio na Cetinju.

Novine su danas prepune čitulja, emotivne poruke i poslednji pozdravi ubijenih na Cetinju slamaju srce, ali jedan od najemotivnijih je oproštaj Miloša Martinovića koji je ostao bez supruge i dvoje dece. Miloš se najpre oprostio od supruge Nataše.

- Hvala ti za sve što si uradila za Mašana i Marka. Pokušala si da ih spasiš od ološa koji vas je ubio ni krive ni dužne. Borila si se cijeloga života za njih i sada ste opet zajedno - piše u čitulji koju je objavio neutešni čovek.

Poruka kojom se oprostio od svojih mališana slama srca.

- Moji Anđeli. Dolazim brzo kod vas. Čekajte me i volim vas - napisao je Miloš.

Nataša Pejović Martinović i njeni sinovi biće sahranjeni danas na lokalnom groblju u Bajicama.

1 / 2 Foto: Kurir

Na Cetinju je jutros u 10 sati održana komemoracija tragično nastradalim sugrađanima u masakru koji se dogodio u petak. Komemoraciji su prisustvovali rodbina i prijatelji pobijenih Cetinjana, predsednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Dritan Abazović, gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković...

Cetinje, masakr, čitulje
foto: Privatna Arhiva

Vuk Borilović, podsetimo, ubio je 10 sugrađana u petak, a ranio njih šest pre nego što je i sam ubijen. Pucnjava je prema navodima medija trajala duže od 45 minuta. Tokom krvave drame iz lovačke puške nasumično je pucao u podstanare, komšije, zatim ekipu Hitne medicinske pomoći i pripadnike policije koji su došli na messto pucnjave, ali i prolaznike.

Obdukcija je pokazala da je imao barem pet ulaznih rana, a balističari i patolozi će dati ocenu iz kojih oružja je Borilović pogođen i koje su rane bile smrtonosne.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track