OGLASILO SE BRATSVO BORILOVIĆ POSLE VUKOVOG KRVAVOG PIRA: Dok postojimo nosićemo žalost i saosećanje sa unesrećenim porodicama
Foto: Printscreen/Youtube, Privatna Arhiva

ŠOK I NEVERICA

OGLASILO SE BRATSVO BORILOVIĆ POSLE VUKOVOG KRVAVOG PIRA: Dok postojimo nosićemo žalost i saosećanje sa unesrećenim porodicama

Crna Gora -

Bratstvo Borilović izražava duboku žalost i upućuje iskreno saučešće svim porodicama čiji su članovi stradali u bezumnom aktu našeg bratstvenika, kaže se u saopštenju bratstva Borilovića koje je proslijeđeno medijima.

Nezapamćeni zločin, uneo je, kazali su, u naše duše veliku tugu i žalost za svim nevino stradalim sugrađanima.

“Ovaj cetinjski bol je danas ujedinio sve crnogorske domove, što daje nadu da ćemo svi zajedno ljudski i u duhu crnogorskih vrijednosti, pronaći snage da ubuduće prepoznamo ovakve probleme i zajednički se borimo protiv njih. Pripadnici našeg bratstva, dok postoje, nosiće u sebi žalost i iskreno saosećanje sa unesrećenim porodicama, kojima je ovaj bezumni čin, naneo nenadoknadive gubitke”, navodi se u saopštenju.

Da podsetimo, u petak je Vuk Borilović ubio 10 osoba u cetinjskom naselju Medovina, a on je potom likvidiran. Policija nije utvrdila da li ga je usmrtio hitac kojeg je ispalio sugrađanin Nenad Kaluđerović ili oni koji su u pravcu Borilovića ispalili njeni službenici.

Kurir.rs/CDM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track