POTRESAN SNIMAK IZ CG ŠIRI SE MREŽAMA: U podne je sve stalo! Građani Kolašina su ovako odali poštu ubijenim sa Cetinja! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

da se naježiš

POTRESAN SNIMAK IZ CG ŠIRI SE MREŽAMA: U podne je sve stalo! Građani Kolašina su ovako odali poštu ubijenim sa Cetinja! (VIDEO)

Crna Gora -

Predsednica Opštine Kolašin, Marta Šćepanović saopštila je da su građani tog grada minutom ćutanja odali počast žrtvama tragedije na Cetinju.

Ona je putem Tvitera podelila video koji prikazuje solidarnost građana Kolašina.

Potresan video se pojavio i na TikToku.

00:32

POTRESAN SNIMAK SE ŠIRI DRUŠTVENIM MREŽAMA! Građani Kolašina tačno u podne zastali i minutom ćutanja odali poštu žrtvama masakra

Povodom nezapamćene tragedije koja je u preranu smrt poslala nedužne Cetinjane, a njihove porodice i prijatelje zavila u crno, u ime svih građanki i građana Kolašina, predsednica Opštine Kolašin Marta Šćepanović uputila je izraze najdubljeg saučešća porodicama nastradalih, kao i gradonačelniku tog grada Nikoli Đuraškoviću, a svim povređenima poželela što brži oporavak prenose crnogorski mediji.

masakr na Cetinju
masakr na Cetinjufoto: EPA/Boris Pejović, Privatna arhiva, Shutterstock

Šćepanović je pozvala građanke i građane Kolašina, da tačno u podne, zastanu gde god da su i minutom ćutanja odaju poštu žrtvama.

@tragpodcast

Gradjani Kolasina minutom cutanja odali pocast zrtvama najtezeg zlocima u Crnoj Gori.

♬ original sound - TragPodcast

-Zapamtila je Crna Gora, pamti i Kolašin, teške tragedije i zločine, ali nas ni jedan kao ovaj nije uznemirio i potresao iz temelja, unoseći u sve crnogorske domove šok i nevericu, neizmernu tugu i bol. Pozivam građanke i građane Kolašina, da tačno u podne, zastanemo gde god da smo i minutom ćutanja odamo poštu žrtvama ovog monstruoznog i bezumnog zločina, pred kojim je zanemela cela Crna Gora, moleći se da im duša nađe spokoj, a njihovi najbliži utehu i mir, navela je Šćepanović u saopštenju.

Podsetimo, Cetinjanin Vuk Borilović (34) u petak je usmrtio 10 sugrađana, ranio šest, nakon čega je i on ubijen.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track