IZVUČEN AUTOMOBIL U KOM SU POGINULI MALOLETNICI: Jezive scene sa mesta nesreće u Crnoj Gori, ugašena TRI MLADA ŽIVOTA (VIDEO)
Foto: Drustvene Mreže, Printscreen Facebook/RTV Rožaje

crna gora zavijena u crno

IZVUČEN AUTOMOBIL U KOM SU POGINULI MALOLETNICI: Jezive scene sa mesta nesreće u Crnoj Gori, ugašena TRI MLADA ŽIVOTA (VIDEO)

Crna Gora -

Automobil koji je sinoć sleteo u reku Ibar na putu Rožaje-Bač izvučen je iz reke, a prilikom ove stravične saobraćajne nesreće poginula su tri maloletna lica, A. M., S. M. i I. D, dok je F. D. životno ugrožen i lekari mu se bore za život.

Na Fejsbuk stranici Radio Televizija Rožaje objavljen je snimak sa mesta nesreće, nakon što je automobil izvučen iz reke Ibar.

Tragedija se dogodila na mestu gde magistrala nije oivičena bankiniom i koje je poznato po sličnim kobnim nesrećama.

Ekipa vatrogasne službe izvlačila je tela poginulih tinejdžera i povređenog mladića iz smrskanog automobila.

RTV Rožaje prenosi da je u Rožajama danas i sutra proglašen dan žalosti.

Odlukom predsednika Opštine Rožaje Rahmana Husovića, subota 18. februar i nedelja, 19. februar 2023. godine proglašeni su danima žalosti na teritoriji opštine Rožaje, povodom smrti trojice mladih Rožajaca, koji su život izgubili u teškoj saobraćajnoj nezgodi.

Rožaje, Saobračjna Nesreća, poginuli, poginuli maloletnici
foto: Drustvene Mreže

"Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Delimo neizmernu bol i duboko saosećamo sa porodicama nastradalih mladića. Naša zajednica se suočila sa ogromnim gubitkom", napisao je predsednik Husović, prenose Vijesti.

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 22 sata i 30 minuta. Automobil u kom su u tom trenutku bila četiri maloletna lica, sleteo je u reku Ibar, a u tom trenutku su nastradala tri mladića.

Četvrti mladić koji je teško povređen transportovan je u beransku Opštu bolnicu.

(Kurir.rs/Sandžakbosna/Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track