"MNOGI ĆE TEK U NEDELJU ODLUČITI ZA KOGA DA GLASAJU" Pavićević: Izašli smo iz najdramatičnijeg perioda, jedan faktor je JAKO BITAN
Vladimir Pavićević o političkoj sceni u CG, Foto: AP Risto Božović, EPA Boris Pejović, Kurir Televizija

crna gora

"MNOGI ĆE TEK U NEDELJU ODLUČITI ZA KOGA DA GLASAJU" Pavićević: Izašli smo iz najdramatičnijeg perioda, jedan faktor je JAKO BITAN

Crna Gora -

Nakon predsedničkih izbora u Crnoj gori, naše komšije očekuju još jedni, i to parlamentarni, koji će se održati 11. juna.

U trci za mesto u parlamentu ukupno je 15 izbornih lista.

Vladimir Pavićević, politički analitičar analizirao je, za gledaoce Kurir televizije, dešavanja na političkoj sceni u Crnoj Gori.

Vladimir Pavićević
foto: Kurir tv

On ukazuje da je Crna Gora, nakon Milove vladavine, izašla iz najdramatičnijeg doba.

- Ovo nije bilo praktikovano. Milatović kao novoizabrani predsednik poručio je da je dijalog uvek tu. To je jedan od elemenata koji smanjuje tenzije i doprinosi tome da kada dođu izbori, ništa strašno, nema više pritisaka. Mislim da će ovi izbori biti osobeni i da postoji veliki broj ljudi koji će na sam dan izbora odlučiti za koga će glasati - smatra Pavićević.

03:25

Vladimir Pavićević: Čekamo nedelju, ali KONAČNO smo izašli iz NAJDRMATIČNIJEG PERIODA U CG!

Potez Milatovića ide kontra Milovoj praksi.

- Nisam video neki razlog da se ne ide, osim u jednom delu koji govori o tome da je Milatović iz pokreta Evropa sad, pa će to doprineti samom pokretu, ali to je sitnica - kaže Pavićević.

Rezultati anketa koje svi dobijaju, uglavnom su navijačke i prvi dan, kako je ukazao on, za koji će vezati očekivanje dobrih prognoza, biće nedelja.

- Atmosfera je potpuno drugačija i vrlo je teško da se dođe do preciznih podataka i prognoza, do nedelje kada se dođe na adaptirano tlo, pa tada će se znati i biti verodostojno, a do nedelje ja bih sa rezervom uzimao sve podatke - rekao je Pavićević.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track