CRNOGORSKI MINISTAR POLICIJE: Veoma sam zabrinut zbog saopštenja policije
Foto: Printscreen YouTube

Policija ignoriše Danilovića

CRNOGORSKI MINISTAR POLICIJE: Veoma sam zabrinut zbog saopštenja policije

Crna Gora -

PODGORICA - Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Goran Danilović saopštio je da je veoma zabrinut i izrazio rezervu prema onome što je policija izjavila.

"Zvanično do sada, kao ministar, nisam dobio nijednu informaciju o hapšenju", kazao je Danilović, ministar unutrašnjih poslova, na vanrednoj konferenciji za medije i dodao da je tražio sastanak s direktorom Policije, ali da je obavešten da je direktor "na terenu".

„Nisam dobio nijednu informaciju. Ali sam zabrinut ako je u zemlju došlo 20 ljudi da na dan izbora prave haos. Tražio sam sastanak sa direktorom UP policije, ali sam dobio odgovor da je na terenu. Neko će morati da odgovara za ovo i naša policija će morati da uspostavi komunikaciju sa organima Srbije da se što prije ovo razreši. Jedino što znam je da nijedan politički subjekt u Crnoj Gori ne stoji iza ovoga“, rekao je Danilović.

Ministar je kazao da se baš juče desilo da padne videosistem koji na granici registruje ko ulazi u zemlju, pitajući se ko ima pravo da njega zaobiđe sa ovom informacijom.

„Nezvanično imam informacije, ali očekujem da me UP obavesti zvanično. Zabrinut sam što me ne obaveštavaju. Direktor UP čak neće da odgovori na moj poziv. Retke su zemlje u Evropi gde se takva stvar može desiti a da ministar ne bude obavešten. Obaveštavan sam i za mnogo manje prekršaje, a za ovo nisam“, rekao je Danilović.

MINISTAR STEFANOVIĆ: Još nemamo zvanične informacije o hapšenju u Crnoj Gori

DEMOKRATSKI FRONT: Nemamo nikakve veze sa Dikićem, on je drug Veljovića i Popovića

VUČIĆ O DIKIĆU: Ne znam zbog čega je uhapšen, čudan je dan kad se to događa

MINISTAR STEFANOVIĆ: Srpska policija nema nikakve veze sa hapšenjem Dikića

POLICIJSKA AKCIJA U CRNOJ GORI: Uhapšen Bratislav Dikić?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track