DEMOKRATSKI FRONT TRAŽI ODGOVORE OD DRŽAVNOG TUŽIOCA: Pinokio Katnić mora da odgovori na 5 pitanja!
Foto: Youtube/Vijesti Online

Pukla bruka

DEMOKRATSKI FRONT TRAŽI ODGOVORE OD DRŽAVNOG TUŽIOCA: Pinokio Katnić mora da odgovori na 5 pitanja!

Crna Gora -

Prezentacijom nepobitnih dokaza o načinu konstruisanja čitavog procesa, kao i kredibilitetu i ulozi dva glavna aduta Specijalnog državnog tužilaštva, pomogli smo Milivoju Katniću da se seti kako se oseća dete uhvaćeno u laži, poručili su iz Demokratskog fronta Specijalnom državnog tužilaštvu.

Oni su specijalnom državnom tužiocu Milivoju Katniću postavili nekoliko pitanja koja prenosimo u celosti:"Dobro je da ga kao Pinokija, neko nije pravio od drveta, jer bi mu nos porastao do kancelarije saučesnika Saše Čađenovića. Naš Pinokio mora da odgovori svom šefu, pravosudnim organima i ukupnoj javnosti, na nekoliko stvari:

1. Zašto je, u produženom trajanju, pokušao da obmane javnost objavljujući lažno ime u prvom momentu optuženog, a posle svedoka saradnika, govoreći o Aleksandru Sinđeliću, zvanom Sinđa, a skrivajući njegovo pravo ime – Saša? Kao neko, ko bi trebalo da sprovodi zakon, on je svesno prikazivao lažne podatke o svom saradniku, kako se ne bi otkrilo o kakvom se probisvetu i ubici radi.

U Naredbi o sprovođenju istrage od 19.10.2016. navodi se samo da se radi o Aleksandru Sinđeliću, zvanom Sinđa, bez bližih podataka, a tek posle objavljivanja u javnosti njegove stare lične karte i izvoda iz knjige rođenih (portal IN4S), Specijalno državno tužilaštvo ublažava kriminalne aktivnosti i 5.11.2016. u Naredbi o proširenju istrage navodi podatke o njemu, koji su identični onima iz presude Županijskog suda u Vukovaru.

Osim što ga je Katnić “prekrstio” u Aleksandra, kako bi se što teže otkrilo da se radi o čoveku koji je lagana meta za ucenjivače iz kriminalnog miljea oko Katnića.

2. Da li je upoznao Viši sud sa činjenicom da im je za svedoka saradnika nudio potpuno nepouzdanu osobu, koju ni jedan sud na svetu ne bi prihvatio kao kredibilnog za tu ulogu?

3. Da li je, kao sudija vojnog suda u Podgorici, bio znao šta je 2002. uradio njegov stari poznanik Saša Sinđelić, kada je dezertirao iz kasarne u Raškoj, a onda počinio seriju monstruoznih zločina? Da li je Saša Sinđelić tom prilikom proveo neko vreme na obradi u Spužu?

4. Da li je spreman da prizna Crnoj Gori ko je sve sa njim u kriminalnoj organizaciji koja je sve ovo isplanirala i omogućila da Crnu Goru vodi nelegitimna vlast, izabrana od strane nelegitimnih poslanika, u Sinđelićevom parlamentu?

5. Da li zna da li je Republika Hrvatska raspisala poternicu za ovim beguncem, spremnim na sve kako bi izbegao 21 godinu robije, i ukoliko jeste zašto on i ministar Pažin, zadužen za međunarodnu pravnu pomoć, nisu postupili u skladu sa njom?

Znamo da je Milivoje Katnić sada u stanju teškog stresa i zato ponavljamo zahtev VDT Ivici Stankoviću da ga hitno smeni, kako ne bi napravio još veću štetu državi, a da ga onda izvede i pred lice pravde. Naravno, sa pomagačima", piše u saopštenju.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track