ĐUKANOVIĆ ODGOVARA NA PROZIVKE: Da je bilo po vašem, glave bi odavno letele!
Foto: Dado Đilas

Klupko istrage se odmotava

ĐUKANOVIĆ ODGOVARA NA PROZIVKE: Da je bilo po vašem, glave bi odavno letele!

Crna Gora -

Predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović, reagujući na izjavu lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića da će za svačiju glavu iz Demokratskog fronta odleteti još nečija, rekao je da ima razumevanja za takvu nervozu jer se vidi da se klupko istrage za ono što se događalo na dan izbora u Crnoj Gori 16. oktobra odmotava.

"Vidimo da se klupko istrage za ono što se pripremalo 16. oktobra odmotava, vidimo da je sve bliže nekima od njih, vidimo da je panika u njihovim redovima. Pokušavaju da na taj način zaustave istragu, pokušavaju da zaustave državne organe koji se bave istragom, što je, apolutno sam ubeđen nemoguća misija", ocenio je lider DPS-a sinoć na sednici političkog aktiva održanoj u Nikšiću.

On je dodao da je bilo po DF-ovim planovima, odavno bi letele glave po Crnoj Gori.

Znali bi u DPS-u, kako je rekao Đukanović, da odgovore jer nisu kukavice, ali da glave ne lete, jer upravo DPS vodi razumnu politiku.

DF je ranije juče oštro reagovao zbog hapšenja vozača jednog od lidera tog opozicionog saveza Andrije Mandića a koji se dovodi u vezu s pokušajem terorizma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track