I DALJE U PRITVORU: Mandić i Radunović privedeni zbog namere ugrožavanje ustavnog uređenja
Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Hapšenje poslanika

I DALJE U PRITVORU: Mandić i Radunović privedeni zbog namere ugrožavanje ustavnog uređenja

Crna Gora -
Predsednik Skupštine Ranko Krivokapić u pripravnosti drži Administrativni odbor u slučaju da bude zatraženo da se nekom od uhapšenih poslanika skine imunitet

PODGORICA - Poslanici Andrija Mandić i Slaven Radunović privedeni su zbog namere ugrožavanja ustavnog uređenja i podsticanja na svrgavanje najviših državnih organa, saopštila je Građanska alijansa na Tviteru.

Predsednik Skupštine Ranko Krivokapić u pripravnosti drži Administrativni odbor u slučaju da bude zatraženo da se nekom od uhapšenih poslanika skine imunitet, rečeno je nezvanično iz kabineta predsednika Skupštine Krivokapića.

Čelnik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić i visoki funkcioner DF-a Slaven Radunović i dalje su pritvoru, javlja GA.

Iz Centra bezbednosti je Građanskoj alijansi saopšteno da je protiv deset građana podneta prekršajna prijava, a protiv dva poslanika će biti podneta krivična prijava, prenose Vijesti.

Neredi koji su izbili tri sata posle početka masovnog okupljanja u organizaciji Demokratskog fronta, rezultirali su sa više od 40 građana i policajaca koji su zatražili lekarsku pomoć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track