MALOLETNI LOPOVI HARALI PODGORICOM: Krali sve što su stigli, izveli preko 20 krivičnih dela!
Foto: Anadolia

Privedeni osumnjičeni

MALOLETNI LOPOVI HARALI PODGORICOM: Krali sve što su stigli, izveli preko 20 krivičnih dela!

Crna Gora -

Podgorička policija saopštila je danas da je rasvetlila 21 krivično delo teška krađa koje su u proteklih mesec dana tokom noći izvršene u Podgorici i Ulcinju.

Oni su, kako se sumnja, u Podgorici u najvećem broju slučajeva provaljivali u ugostiteljske objekte i kafe barove, kao i u jednu prodavnicu tehničke opreme, dve turističke organizacije i jedan salon lepote."U Podgorici je izvršeno 15 teških krađa, a u Ulcinju šest. Zbog sumnje da su ih počinili danas su uhapšeni maloletni F.M. (17) i K.M. (16) iz Podgorice. Maloletnici su osumnjičeni da su teške krađe počinili u periodu od 6. januara do 9. februara ove godine. Oni su, kako se sumnja, u Podgorici u najvećem broju slučajeva provaljivali u ugostiteljske objekte i kafe barove, kao i u jednu prodavnicu tehničke opreme, dve turističke organizacije i jedan salon lepote, a koji se nalaze u centru Podgorice i u delu grada Preko Morače. U Ulcinju su provalili u tri prodavnice, cvećaru, butik i trafiku", saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da se sumnja da su F.M. i K.M. nakon provaljivanja vršili premetačinu i iz ovih objekata su ukrali novac i različite stvari.

Oni su, kako se sumnja, ukupno ukrali oko 1.500 evra pazara, pet mobilnih telefona, pet laptopova, tablet, vrednu muzičku opremu, bezalkoholno piće, kao i veću količinu cigareta i alkoholnog pića", kazali su iz Uprave policije.

Iz policije je rečeno da su policajci vlasnicima vratili deo ukradenih stvari, dok se za ostalim ukradenim stvarima traga.

"Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom državnom tužiocu za maloletnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična dela", zaključuje se u saopštenju.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track