MILAN KNEŽEVIĆ: Morbidni tabloidni talog Crne Gore čine Informer CG, Pink M i RTCG!
Foto: Printscreen

Oštra osuda poslanika SNP

MILAN KNEŽEVIĆ: Morbidni tabloidni talog Crne Gore čine Informer CG, Pink M i RTCG!

Crna Gora -
Svakog dana jedan od lidera DF-a, biva seciran, napadnut, i to najbezumnijim konstrukcijama, objašnjava poslanik koji oštro osuđuje satanizovanje koje sprovode Informer CG i Pink M

PODGORICA - Poslanik opozicionog SNP-a, Milan Knežević izjavio je za Kurir da se ne samo Demokratski front, već i većina građana nalaze u medijskom mraku. On je oštro osudio napade Dragana J. Vučićevića i Željka Mitrovića, odnosno medijsku batinašku koaliciju koju, kako objašnjava, čine Informer CG, Pink M i RTCG, koji na najbezočniji način napadaju Srbe u Crnoj Gori i crnogorsku opoziciju.

"To se pretvorilo u jedan tabloidni talog sa morbidnim konstrukcijama. Svakog dana jedan od lidera DF-a, biva seciran, napadnut, i to najbezumnijim konstrukcijama jer DF čine stranke čije biračko telo čine uglavnom Srbi u Crnoj Gori. Oni su za najtešnje veze između Srbije i Crne Gore i protive se priznavanju Kosova kao i njegovom pristupanju u UNESCO jer se tu radi o sramoti režima", kaže Knežević.On je i dodao da mu je nejasno zašto urednik Informera, Dragan J. Vučićević, ne uočava te anomalije i na jedan kritički osvrtd razobličava stvarno lice crnogorskog režima.

"To je kombinacija između njega i Bebe Popovića koji su zatucani u nekim podrumima i salonima kao dnevna ili mesečna doza crnogorske politike. Vučičević upravo ono što kao brani u Srbiji, napada u Crnoj Gori", zaključuje Knežević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track