OSTAJE U ZATVORU: Kotorska madam Željka Rolović još 30 dana u pritvoru zbog podvođenja!
Foto: Printscreen CdM

SASLUŠANA I ZADRŽANA

OSTAJE U ZATVORU: Kotorska madam Željka Rolović još 30 dana u pritvoru zbog podvođenja!

Crna Gora -
Osim Rolovićeve, tužilac je saslušao i nekoliko devojaka iz Rusije, Izraela, Srbije, kao i iz crnogorskih gradova Kotora i Tivta, i to u svojstvu oštećenih

KOTOR - Kotoranki Željki Rolović (37), osumnjičenoj da je počinila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije, danas je posle saslušanja koje je tzrajalo više od dva sata, istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru odredio pritvor do 30 dana.

Rolovićeva je uhapšena prošle nedelje u okviru policijske akcije “Lutka”. U istoj akciji privedene su još tri devojke, koje su nakon saslušanja puštene na slobodu. Policija sumnja da je Rolovićeva na području više primorskih opština ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smeštajima, jahtama i na drugim lokacijama, u cilju sticanja novčane dobiti.

Osim Rolovićeve, tužilac je saslušao i nekoliko devojaka iz Rusije, Izraela, Srbije, kao i iz crnogorskih gradova Kotora i Tivta, i to u svojstvu oštećenih. Ove devojke su navodno radile za Rolovićevu, koja im je ugovarala poslove.

(CdM)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja