OBRAČUN KLANOVA: U Kotoru ponovo pucali na Miloša Radonjića (30)!
Foto: Printscreen CdM

drugi napad

OBRAČUN KLANOVA: U Kotoru ponovo pucali na Miloša Radonjića (30)!

Crna Gora -

Sinoć je u Kotoru došlo do pucnjave meta je ponovo bio Miloš Radonjić (30)

Kako je saopšteno iz OKC Uprave policije, oko 23 sata u naselju Dobrota, kod kafea "Venecija", za sada nepoznata osoba pucala je u Radonjića koji se nalazio u vozilu marke Audi A8. Radonjić je ostao nepovrijeđen zahvaljujući tome što mu je vozilo blindirano.

Napad se dogodio nedaleko od Radonjićeve kuće. U vozilo je ispaljeno najmanje 10 metaka iz pištolja, a za napadačima se traga. Inače Radonjić je na meti bio i pre nešto više od 10 dana, 19. maja, kada su ga napadači sačekali ispred njegove kuće. On je parkirao automobil i tada su ga iz mraka zasuli mecima, dok je još bio u vozilu. Tada je ranjen u glavu i vrat, ali mu život nije bio u opasnosti. Uspeo je da pobegne i sakrije se u dvorište jedne od obližnjih kuća gde ga je policija i zatekla.

Tokom uviđaja pronađeno je devet čaura, a Radonjić je istražiteljima izjavio da nije video ko je pucao.Radonjić je poslednih pet godina bio u zatvoru, a na slobodu je izašao u februaru. Osuđivan je za nasilničko ponašanje i šverc droge. Prema podacima iz policije, blizak je saradnik Slobodana Kašćelana, koji se u evidencijama istražitelja tretira kao bezbednosno interesantna osoba.

Radonjića i njegovog brata Đorđija, pre nekoliko godina u Radanovićima, u Kotoru, prebili su vlasnik firme ,,Moj taksi“ Božidar Cicmil (32), koji je ubijen prošle godine u Mostaru i Nikšićanin Ivan Vračar, koji je osuđen zbog ubistva Dragana Dudića Frica 2010. godine u Kotoru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track