SKANDAL U ŠKOLI U KOTORU Majka deteta tvrdi: Ta žena mi je šutirala sina u glavu
Foto: Vijesti.me/ Osnjegos.me

Nije mogla da zaštiti sina

SKANDAL U ŠKOLI U KOTORU Majka deteta tvrdi: Ta žena mi je šutirala sina u glavu

Crna Gora -

Kotoranka Tomislavka Brajović prijavila je policiji da je u Osnovnoj školi "Njegoš" na nju i njenog 12-godišnjeg sina nasrnula majka drugog učenika M.I. i njena sestra.

Težak incident dogodio se 21. februara ispred kancelarije direktorice škole, kada su se srele majke dvojice dečaka, koji su pre toga u dvorištu škole imali konflikt.

Brajovićeva je ispričala da je u školu došla sa sinom V.B. (12) kada je na njegovom vratu videla crvenilo od ruku.

Tada joj je sin ispričao da je imao konflikt sa dečakom P.G. čija ih je majka nešto kasnije navodno napala u holu škole.

"Ispred kancelarije škole obratila mi se majka tog dečaka: 'Tukli ste mi sina, ubiću vas, gde ti je drugi sin, zapamtićete me'... Nakon toga ona i njena sestra su mi prišle i naočigled mog deteta, ali i direktorke i pomoćnice direktora, nastavnice fizičkog vaspitanja i jedne učiteljice zarila nokte i rukama mi stiskale moje ruke. Kada je to moj sin vidio, uplašio se i krenuo da beži niz stepenište kako bi pozvao policiju. Ta žena je onda krenula za njim, a onda ga sustigla na polovini stepeništa i silovito nogom udarila u slepočnicu. On je tada pao, a onda ga je dva puta udarila rukama u grudi, a potom i nogom u njegovu potkolenicu”, ispričala je Brajović.

Kotoranka tvrdi da su to bile scene poput onih iz horor filmova, objasnivši da nije mogla ni da reaguje da zaštiti svog sina, jer ju je sestra M.I. držala rukama.

Incident u holu škole zaustavila je policija, koja je stigla na poziv uprave te obrazovne institucije i napadnute majke.

Tomislavkin suprug Željko Brajović kazao je da nisu bili zadovoljni načinom reakcije dvojice policajaca u školi, zbog čega su odlučili da slučaj prijave podgoričkoj policiji.

Tvrdi da su ogrebotine i modrice prvo prijavili Hitnoj pomoći gde su konstatovali lakše povrede na telu dječaka, a potom i do Centra bezbednosti Podgorica gde su podneli prijavu.

"To smo učinili jer ne verujemo nikome u kotorskoj policiji. Iz Podgorice su nas uverili da će telegram sa prijavom dostaviti kolegama u Kotoru, ali do sada mi ne znamo šta su uradili povodom toga”, isričala je Kotoranka.

(vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track