BUDVANSKI TAKSISTA DOBIO PO NOSU: Italijani bezobrazno visok račun za vožnju platili pesnicama!
Foto: Profimedia/Ilustracija

Završili u pritvoru

BUDVANSKI TAKSISTA DOBIO PO NOSU: Italijani bezobrazno visok račun za vožnju platili pesnicama!

Crna Gora -

BUDVA - Budvanska policija uhapsila je preksinoć italijanske turiste C. A (41) i šesnasetogodinjeg G. A., koji se sumnjiče da su fizički napali policajca u centru grada

Oni su pre toga pesnicom udarili taksistu zbog viskog računa. Do incidenta je došlo, nakon što je šestočlana porodica odbila da plati 25 evra taksisti za vožnju od hotela "Maestral” do “Tri kane" u centru Budve. Tada je došlo do svađe i zastoja u saobraćaju, pa je policajac koji je bio nedaleko od mesta događaja, prišao kako bi vidio o čemu se radi.

Italijanski turisti su bili besni jer su videli da im je takstista naplatio duplo više nego što su platili istu trasu samo sat ranije, kada ih je vozio drugi taksisista.

foto printscreen vijesti.me/Vuk Lajović
foto printscreen vijesti.me/Vuk Lajović

Žestoku polemiku i viku, nasred ulice i naočigled brojnih prolaznika, pokušao je da smiri policajac. Međutim, on je naišao u trenutku kada je italijanski turista pesnicom udario taksistu. Policajac je zatražio od svih da se smire, ali je besni Italijan i njega dokačio pesnicom.

Drugi policajac je video šta se dešava pa je pozvao interventnu jedinicu, koja je iste noći privela sve aktere incidenta. Oni su preksinoć završili u stanici policije, gde je u pomoć budvanskim inspektorima došao i karabinjer, predstavnik italijanske policije, koji je tokom leta na ispomoći u Budvi.

Egipćanima vožnju od Budve do Tivta naplatili 80 evra (foto printscreen vijesti.me)
Egipćanima vožnju od Budve do Tivta naplatili 80 evra (foto printscreen vijesti.me)

Nakon konsultacije sa zamenicom osnovnog državnog tužioca u Kotoru, protiv italijanskih državljnina, oca i sina, podnete su krivične prijave, jer im se na teret stavlja kivično delo napada na službeno lice u vršenju službene radnje.

Strani turisti više puta su se žalili domaćinima na enormne cene taksi usluga. Mediji su ranije objavljivali da je jedan taksista turisti iz Nemačke naplatio 40 evra vožnju od centra Budve do Kamenova dugu 7,8 kilometara. Bračni par iz Belgije požalio se vlasniku apartmana, u kome su odseli, da su vožnju od centra Budve do sela Seoca, odnosno razdaljinu od 3,9 kilometara platili 21,55 eura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track