(VIDEO) MANIJAK ZA VOLANOM: Zaledićete se kada vidite kako vozi šleper kroz Podgoricu!
Foto: Printscreen Youtube

Zreo za odizimanje dozvole

(VIDEO) MANIJAK ZA VOLANOM: Zaledićete se kada vidite kako vozi šleper kroz Podgoricu!

Crna Gora -

PODGORICA - Manijakalnost vozača na crnogorskim drumovima poslednjih dana dobija razmere "epidemija".

Nakon što su mediji objavili snimak u kome vozač kombija iz Pljevalja ne dozvoljava Hitnoj pomoći da ga zaobiđe i spasi ljude posle nesreće, stiže još jedan drastičan primjer bahatosti vozača.

Ovoga puta, vozač šlepera firme "Truck Logistics Podgorica", velikom brzinom prošao je kroz crveno naizuzetno frekventnoj podgoričkoj raskrsnici. Samo pukom srećom niko nije stradao. Njegova bahatost mogla je da košta života mnogo ljudi. Sve je snimio mladić juče u 16.30 časova, na raskrsnici ulice Bracana Bracanovića i 4. jula, nedaleko od Osnovne škole Milorad Musa Burza.

Vozač je bukvalno jureći šleperom najpre iz srednje trake uleteo u traku za desno i projurio pravo kroz crveno.zatim je i dalje velikom brzinom nastavio pored Doma zdravlja. Mladić koji je ovo snimio kaže da se zaledio.

"Da se raskrsnica u tom momentu nije raščistila, šleper bi upokosio najmanje 5-6 automobila i tako nas sve nagrdio", kazao nam je ovaj mladić.

I ovaj slučaj je prijavljen policiji, a građani se nadaju da će oni i ovim povodom nešto preduzeti, s obzirom na to da je sve snimljeno kamerom iz auta koje je bilo preko puta.Da podsetimo u poslednjih 15 dana na crnogorskim drumovima poginulo je 13 osoba.

(CDM)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track