(VIDEO) OVAKO CRNOGORSKI DOKTOR SAVETUJE PACIJENTKINJU: Dobar k...c mir u kući!
Foto: Youtube

Pokrenuta istraga

(VIDEO) OVAKO CRNOGORSKI DOKTOR SAVETUJE PACIJENTKINJU: Dobar k...c mir u kući!

Crna Gora -
Rukovodilac nikšićkog savetovališta za HIV dr Rajko Pavličić biće novčano kažnjen, zbog prostačkog ponašanja u čekaonici Doma zdravlja.

Direktor Doma zdravlja Veselin Bulatović kazao je da će Pavličića udariti po džepu, nakon što se pojavio snimak na kojem se vidi da lekar priča pacijentkinji o muškom polnom organu.

“Dobar k…., mir u kući” , kazao je Pavličić, dok se na snimku čuje smeh ostalih pacijenata i nečiji komentar “ovo je bilo nisko”.

Istu rečenicu, vidno u dobrom raspoloženju, lekar ponavlja i na latinskom jeziku: “Penis bonus pax in domus”.

Vidno iznenađena gospođa pita Pavličića - da li je lekar, s obzirom na ponašanje, a neko od ljudi u čekaonici dobacuje: “Jeste, i to ljekar specialista”.

“Ti danas ne umeš ni stan potrefiti. Jesi li kolima došao? Ne bi pričao ovo da si ljekar. Idi vuci se tamo. Jad će te naći danas. E kuku ti za vrat. Kukavice gorska, kako ti se ovaj narod smije”, govori gospođa.

Lekar joj prilazi i pita da li je žensko, a potom više puta na latinskom ponavlja prostačku krilaticu.

Bulatović je kazao da je upoznat sa dešavanjima iz čekaonice i ponašanjem Pavličića.

“Istog trenutka sam razgovarao sa Pavličićem koji je svestan šta je uradio i posramljen je zbog toga. Slučaj smo odmah procesuirali i on će nekoliko meseci biti novčano kažnjen”, rekao je direktor nikšićkog Doma zdravlja.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track