VEĆ DOBRO POZNAT POLICIJI: Ovo je monstrum koji je brutalno prebio tinejdžerku u Zadru (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Facebook/Darko Kovačević - Daruvarac

NIKO GA NIJE ZAUSTAVIO

VEĆ DOBRO POZNAT POLICIJI: Ovo je monstrum koji je brutalno prebio tinejdžerku u Zadru (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Hrvatska -

Hrvatsku su juče šokirale fotografije 18-godišnjakinje pretučene u Zadru. Na fotografijama se vidi da je devojka cela u krvi, s brojnim masnicama, podlivima i šavovima ispod oka.

Nju je u jednom zadarskom kafiću prebio 31-godišnji Darko Kovačević - Daruvarac.

Reč je o poznatom zadarskom kriminalcu protiv koga je policija od 2008. godine podnela niz prekršajnih i krivičnih prijava.

Među tim prijavama je i više nanošenja teških telesnih povreda, pucanje iz vatrenog oružja, nasilničko ponašanje, prisila prema policajcu, otmica, narušavanje nepovredivosti doma i niz tuča. Kovačević je tinejdžerku tukao pesnicama i nogama, a kako govore svedoci, glavu joj je udarao o lavabo.

foto: Printscreen/Instagram

Lokalni portal Zadarski.hr objavio je snimak s nadzornih kamera, na kojoj se vidi kako manijak brutalno bije devojku, dok gosti i konobari pokušavaju da ga smire. No, niko ga nije sprečio u premlaćivanju devojke koju je vukao za kosu i udarao pesnicama, ali i nogom, i to dok je ležala na podu.

Snimak je vrlo brzo uklonjen s Jutjuba, na zahtev porodice pretučene devojke.

Vlasnik kafića oprao je krv koga je bilo u izobilju pre dolaska policije, ali tragovi su ipak ostali.

Devojku je odvezla hitna pomoć, a tada su i nastale potresne fotografije objavljene na društvenim mrežama. Kovačević je posle napada pobjegao iz grada, ali sledećeg dana se vratio u Zadar gde ga je policija i uhapsila.

Kovačević je aktivan na društvenim mrežama gde pozira u bodibilderskim pozama, ali i s hladnim oružjem, a voli da se fotografiše i na motorima.

Sud mu je odredio jednomesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Facebook/Darko Kovačević - Daruvarac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja