ŽESTOKA TUČA NA HRVATSKOJ PLAŽI! GOSTI KAFIĆA VLASNIKU SLOMILI VILICU: Žene im branile da piju, oni napali konobare! Deca vrištala! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Facebook

OBRAČUN

ŽESTOKA TUČA NA HRVATSKOJ PLAŽI! GOSTI KAFIĆA VLASNIKU SLOMILI VILICU: Žene im branile da piju, oni napali konobare! Deca vrištala! (VIDEO)

Hrvatska -

Deca su vrištala gledajući divljake dok se tuku, rekla je zgrožena žena koja je u ponedeljak popodne na plaži u Povljani u Hrvatskoj snimila tuču gostiju i vlasnika kafića.

"Bili su potpuno pijani, oči su im bile zamagljene od alkohola, jedva su stajali na nogama. I onda je jedan od njih nogom nokautirao vlasnika i slomio mu vilicu", kaže jedan od očevidaca tuče kakvu na mirnoj plaži u Povljani ne pamte.

foto: Printscreen/ Facebook

"To društvo je ceo dan pilo, a oko 18.30 je eskaliralo. Tukli su se šakama i nogama. Vlasnika kafića, koji je bio u crnoj majici, udarili su nogom u glavu. Slomili su mu vilicu. Bio je bez svesti" kaže šokirana žena za 24sata.hr.

"Žene su rekle su konobarima da im više ne daju da piju jer su pijani. Muževima su rekle da naruče sok jer nisu normalni koliko su se napili. I onda je počela gungula", kaže očevidac.

Jedan od njih gurnuo je konobara rukom u grudi i vikao – što nam ne daš da pijemo i počela je vika. Onda je došao vlasnik kafića da bi smirio situaciju, međutim, on je najgore prošao i u bolnici čeka operaciju. Jedan od napadača ga je nokautirao nogom u glavu i dobio je teške telesne povrede, prelom vilice.

Kako se navodi, muškarci i njihove porodice vlasnici su apartmana u Povljani. Svako leto dolaze na Pag i tu se odmaraju.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track