HRVATSKA SEKSI POLITIČARKA MAMI POGLEDE I UZDAHE: Pevačica se učlanila u stranku i ima važnu poruku (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Antonija Šola

HOĆE DA POMOGNE

HRVATSKA SEKSI POLITIČARKA MAMI POGLEDE I UZDAHE: Pevačica se učlanila u stranku i ima važnu poruku (FOTO)

Hrvatska -

Kantautorka i pevačica Antonija Šola (39) odlučila je da napravi korak dalje, pa uz svoju glumačku i muzičku karijeru dodaje i političku.

Ona se učlanila se u stranku koja se bori protiv banaka i bavi problemima kredita u švajcarcima, a navodno će o svom "izletu" u politiku napisati i pesmu.

"Nova članica stranke Snaga je Antonija Šola. Kaže da je oduševljena našom borbom za ljude oštećene bankarskim manipulacijama", objavio je na svom Fejsbuk profilu parlamentarni predstavnik Goran Aleksić. Šola je nova članica Stranke narodnog i građanskog aktivizma.

"Svojim članstvom u stranci "Snaga" dajem simboličnu podršku borbi gospodina Gorana Aleksića i njegovu nastojanju da pomogne obeštećenju građana, koji su podizali kredite u švajcarskim francima. Pratila sam njegovu dosadašnju bitku i građanski aktivizam, reč je o angažmanu koji budi nadu da će se problem rešiti. Imam puno prijatelja koji imaju probleme zbog švajcarskog franka", izjavila je Antonija.

Parlamentarni predstavnik Goran Aleksić ujedno je i Antonijin sugrađanin iz Zaprešića, a navodno se već sprijateljila i sa njegovom ženom. O svojoj uključenosti u politiku Antonija bi trebala da napiše i pesmu.

"Moje članstvo u Snazi je simbolično, ali ko zna kako će se stvari razvijati. Da, možda bude i neka pesma", dodala je.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Printscreen/ Instagram/ Antonija Šola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track