NEVIĐENA PUCNJAVA U ZAGREBU: Dva muškarca pogodio isti metak u kafiću!
Foto: Profimedia

sve je počelo tučom

NEVIĐENA PUCNJAVA U ZAGREBU: Dva muškarca pogodio isti metak u kafiću!

Hrvatska -

Ivan B. (51) i Nedeljko K. (47) i dalje se oporavljaju u bolnici posle ranjavanja u tuči u zagrebačkom kafiću. Pogodio ih je isti metak.

Sinoć je izbila velika tuča,a svemu je kumovao alkohol, pa se u jednom trenutku 51-godišnjak tukao s petoricom nepoznatih muškaraca.

S obzirom na to da su bili brojčano nadmoćni i jači, Ivan B. je završio na zemlji. Jedan od prisutnih izvukao je pištolj i upucao nemoćnog muškarca.

Nezvanično, metak mu je prošao kroz vrat. Kako je napadač pucao iz blizine, metak se navodno odbio od poda i pogodio Nedeljka K. koji je tada baš ulazio u kafić. Zrno ga je pogodilo u potkolenicu pa je pao. Svedoci su pozvali policiju, a tuča se nastavila.

foto: Profimedia

"Policija je ušla u kafić i razdvojili su muškarce", rekao je jedan od svedoka sukoba. Ranjeni dvojac pokupila je Hitna pomoć.

U policijskoj akciji privedeno je 11 ljudi u stanicu u Novom Zagrebu.

S obzirom na to da istraga još nije gotova, iz policije nisu objavili jesu li pronašli oružje iz kojeg je jedan od napadača pucao.

"Nisam bio tamo. Ne mogu ništa da komentarišem", rekao je jedan od vlasnika kafića. Nije mu, kaže, poznat razlog zbog kojeg su se muškarci tukli, a zatim i pucali.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track