BRUTALNA OSVETA BIVŠEG DEČKA: Mladić (20) objavio golišave fotke tinejdžerke (17) na Fejsbuku, devojčica htela da se ubije od sramote!
Foto: Profimedia

ZBOG NOVOG DEČKA

BRUTALNA OSVETA BIVŠEG DEČKA: Mladić (20) objavio golišave fotke tinejdžerke (17) na Fejsbuku, devojčica htela da se ubije od sramote!

Hrvatska -

"Sa tom devojkom bio sam u vezi oko godinu dana. Jedan dan mi je bilo dosadno na poslu, pa sam iz ljubomore što ima novog dečka objavio njezine fotografije. Znam da sam je povredio i žao mi je", branio se muškarac (20) s istoka Hrvatske.

On je, kako ga tereti Tužilaštvo, sa svog mobilnog telefona na lažni profil koji je imao na Fejsbuk stavio dve slike tinejdžerke (17) u donjem vešu. Time je prekršio Konvenciju o pravima deteta. Devojka je zbog objave fotografija imala traume i trpela je ruganje.

Zlostavljanje

"U proleće prošle godine primetio sam da mi se s ćerkom nešto čudno događa. Sva je bila napeta i rastresena. Nije mogla da spava ni jede. Neprekidno se žalila na bolove u stomaku i konstantne glavobolje. Supruga i ja smo s njom pokušavali da razgovaramo, no ona je svaki oblik odgovora izbegavala. Na kraju nam je ipak priznala da je u školi zlostavljana, ali i na Fejsbuku, da to više ne može da izdrži i da joj dođe da se ubije", ispričao je vrlo potresno otac psihički maltretirane devojke. Dodao je da mu se poverila kako je na “jednom Fejsbuk profilu, za koji nije znala čiji je, videla te svoje fotografije”.

"Ja ih nisam pogledao, ali sam saznao da su to bile golišave slike. Ćerka je bila jako uznemirena, bojala se da ide u školu, imala je bolove u stomaku i glavobolje. Zbog svega smo zatražili i pomoć doktorke koja je propisala tablete za smirenje i protiv bolova. Sporne objavljene fotografije videli su njeni vršnjaci u školi. Ćerka mi je bila izložena pogrdi i poniženju", zaključio je otac srednjoškolke.

Budući da je uz to i provalio u prostorije HŽ Carga u Osijeku, ukrao novac i opremu i zapalio arhiv, tužilaštvo ga tereti za tri krivična dela: Tešku krađu, dovođenje u opasnost života i imovine i povredu privatnosti deteta. Traže za njega kaznu od uslovnu godinu dana zatvora.

Kurir.rs/ Jutarnji.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track