DA JE UDARIO JOŠ JEDNOM, UBIO BI JE: Oglasila se konobarica koja je videla kako siledžija brutalno prebija tinejdžerku, jedna stvar ju je posebno zgrozila
Foto: Facebook/Darko Kovačević - Daruvarac

gnusan slučaj

DA JE UDARIO JOŠ JEDNOM, UBIO BI JE: Oglasila se konobarica koja je videla kako siledžija brutalno prebija tinejdžerku, jedna stvar ju je posebno zgrozila

Hrvatska -

Hrvatska ne prestaje da bruji o brutalnom premlaćivanju 18-godišnje Zadranke, koje se dogodilo još u julu.

Konobarica koja je radila u kafiću gde je nesrećna devojka prebijena, odlučila je da se oglasi o celom slučaju jer je sve videla.

"Ja sam mislila da je bio još jedan udarac, ne bi preživela. Osećam se krivom što nisam mogla nešto da uradim. A mogla sam...“, u suzama je rekla konobarica.

Osetila je grižu savesti i potrebu da izađe pred javnost sa svojom stranom priče. Govori kako je doživela nervni slom i završila u bolnici. Kada je čula da bi mogao na slobodu, o svemu je odlučila javno da progovori.

foto: Facebook/Darko Kovačević - Daruvarac

"Nisam ništa mogla da uradim, onda sam videla da je vuče za kosu iz toaleta u krvi, bukvalno joj je otpadalo s lica, sve joj se raširilo, to je virilo“, nastavila je svoju ispovest.

Konobarica navodi i primere hladnokrvnosti svedoka za koje ističe kako su mirno posmatrali nasilje. "Jedna žena je rekla da zna da mi je teško, ali da je to ona zaslužila“, govori.

Kada se sve završilo, priča, policiju niko nije pozvao, a nasilnik je seo u auto i otišao kao da se ništa nije dogodilo. “Našla sam je prekoputa u drugom kafiću gde sedi bukvalno polumrtva, nije mogla da diše, sva je bila u krvi“, kaže konobarica, koja potvrđuje da su vlasnici lokala pokušali da zataškaju čitav slučaj.

foto: Printscreen/Instagram

"Krenuo je do auta i onda su mu rekli da beži preko granice, vikala mu je Matea, vlasnica“, priča.

Prvi put je i majka pretučene devojčice odlučila progovoriti o svemu što porodica i dalje proživljava. "Zvali su nas na telefon, njoj su govorili neka se spremi da sahrani majku kao što je sahranila oca i da će nas ubiti zbog tog Darka. Svi znaju da su meni pred zgradom bile probušene gume nožem. Ne mogu dete samo ostaviti, da ide samo u školu? Jednostavno, spoznaja da on ide na slobodu i da može da naudi nekome, ne samo nama“, rekla je.

Podsetimo, Darko Kovačević Daruvarac uhapšen je kada je tinejdžerkina majka odlučila da uzme stvari u svoje ruke. Napadač je optužen za nanošenje teških telesnih povreda. Određeno mu je šest meseci istražnog zatvora, a taj rok ističe. Suđenje još nije gotovo, a uskoro bi mogao na slobodu.

Kurir.rs/Dnevnik.hr Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track