HRVATSKU TRESE VEZA POLITIČARKE SA 10 GODINA MLAĐIM BEOGRAĐANINOM: HRVATI istražuju zašto Hrvatice padaju na Srbe! Evo šta su zaključili! (FOTO)
Foto: Printscreen YouTube

SLABE NA NJIH

HRVATSKU TRESE VEZA POLITIČARKE SA 10 GODINA MLAĐIM BEOGRAĐANINOM: HRVATI istražuju zašto Hrvatice padaju na Srbe! Evo šta su zaključili! (FOTO)

Hrvatska -

Veza bivše hrvatske ministarke Milanke Opačić (50) sa deset godina mlađim Beograđaninom, Nemanjom Gospavićem (40), glavna je vest u hrvatskim medijima, koji zaključuju da su Hrvatice slabe na Srbe.

Bal Crvenog krsta jedan je od važnijih društvenih događaja godine u Zagrebu, ali posle ovogodišnjeg danima tamošnja javnost priča samo o jednom - novom dečku političarke Milanke Opačić.

Nemanja iz Beograda mlađi je od bivše ministarke 10 godina, a upoznali su se u dubrovačkom restoranu u kojem je radio. Tako je i Milanka Opačić krenula putem poznatih Hrvatica čija ljubav sa Srbima ne poznaje granice.

Nemanja je prvi dečko s kojim se Milanka Opačić zvanično pojavila. Zbog ljubavi prema hrvatskoj političarki koja je nedavno prešla iz SDP i on se iz Beograda preselio u Zagreb. Radi kao konobar u kafiću koji je popularan među poznatim Hrvatima.

Brojne slavne Hrvatice poslednjih su godina ljubav pronašle s muškarcima iz Srbije, kojima ne mogu da odole zbog šarma. A sve su započeli Marijana i Nemeš iz Velikog brata.

A čini se da je Milanka Opačić još jednom, slučajno, kopirala Severinu, posle nošenja iste haljine. Jer upravo je Seve najpoznatija srpska snajka.

I otac njenog deteta i njen sadašnji suprug su iz Srbije.

Nikolina Ristović bivša Pišek, zbog ljubavi se takođe preselila u Beograd.

Ida Prester, muzičarka iz Hrvatske i dalje živi na dve adrese.

Ona je svojevremeno izjavila da, s obzirom na broj Hrvatica koje su se zbog ljubavi preselile u Srbiju, misli da "Cro snaje" već imaju pravo na svoj entitet.

Kurir.rs/ Vijesti.rtl.hr

Foto: Printscreen/ Youtube i Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track