NIKOLINA PIŠEK OGORČENA NA HRVATSKO PRAVOSUĐE POSLE OSLOBAĐANJA ZADARSKOG MONSTRUMA: Znam da će me tužiti, ali on je krvnik, ubica i nečovek! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

OGLASILA SE NA INSTAGRAMU

NIKOLINA PIŠEK OGORČENA NA HRVATSKO PRAVOSUĐE POSLE OSLOBAĐANJA ZADARSKOG MONSTRUMA: Znam da će me tužiti, ali on je krvnik, ubica i nečovek! (FOTO)

Hrvatska -

Slučaj Darka Kovačevića Daruvarca koji je izašao iz pritvora nakon brutalnog premlaćivanja 18-godišnje devojke u Zadru šokirao je Hrvatsku. Svoj gnev na društvenim mrežama izrazila je i poznata voditeljka Nikolina Ristović, (nekadašnje Pišek), koja je oplela po hrvatskom pravosuđu.

U podužoj objavi na Instagramu dotakla se i svoje pravne bitke koju već pet godina vodi protiv nekadašnjeg komšije Amira Isajbegovića, čiji su nemački ovčari 2013. godine napali njena dva ljubimca i mlađeg brata Domagoja.

Nikolinin pas Tajson tada je od zadobijenih povreda uginuo.

"Čuditi se hrvatskom sudstvu je toliko postalo deplasirano da se sama sebi čudim. Čudim se da sudski proces čiji sam ja akter traje već PET godina. I da krvnik Amir Isajbegović i dalje nekažnjeno obavlja svoje aktivnosti. Da se susedstvo koje je godinama terorisao uzgajajući zbog ličnog profita i u nehumanim uslovima držeći opasne istraumatizovane pse - i dalje čudi da nije sankcioniran. Čudim se nekim susedima koji su lažnim svedočenjem poduprli delovanje krvnika. Ponavljam - krvnika Amira Isajbegovića iz ulice Božidara Magovca 66 jer on to i jeste. Krvnik. I znam da će me tužiti zbog reči “krvnik” pa ponavljam. Ili mogu preformulirati u “ubica”? Nečovek? Nesto deseto? Krvnik mi se baš dopada..." napisala je voditeljka.

Ona se potom osvrnula i na slučaj Darka Kovačevića Daruvarca.

"Čemu se čuditi kada ubica koji to pukim slučajem nije zvanično postao, kao sto je Darko Kovačević iz Zadra - slobodno išeta iz sudnice? U policijskoj pratnji, jer on se oseća ugroženim? Agresivni neandertalac s kriminalnim istorijatom koji je “hrabro” gotovo do smrti izubijao devojčicu? Hrvatskom sudstvu definitivno treba potpisati smrtnu presudu. I kaznu izvršiti momentalno. I novi sistem dići od samog početka, s funkcionalnim zakonodavstvom i bez korumpiranih jedinki", zaključila je Nikolina.

Njena objava naišla je na potporu brojnih obožavaoca, a među istomišljenicima našla se i hrvatska radijska voditeljka Paola Valić Bekić.

"Tačno to! Sve sravniti sa zemljom i ispočetka!", nadovezala se Paola.

Podsećamo, Kovačević je u junu u kafiću na zadarskoj Meladi pola sata brutalno masakrirao 18-ogodišnju devojku upola manju od sebe. Na snimku nadzorne kamere vidi se kao je šutira u glavu i gazi po celom telu. Zatim je svoju žrtvu, koja nije ni pokušala da se brani, odvukao u toalet i glavom joj udarao u lavabo. Slomio joj je kosti lica i nos, izbio joj zube, a devojka je dobila 20 šavova na licu i podvrgnuta je nizu operacija.

Kurir.rs/ Vecernji.hr

Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track