MAJKA PRETUČENE DEVOJKE IZ ZADRA: Mnogi mi kažu da je bolje da on pobegne iz Hrvatske, ali to me ne teši jer će doći i nazad isto kako je i otišao!
Foto: Printscreen Facebook

ŽENA OTVORILA DUŠU

MAJKA PRETUČENE DEVOJKE IZ ZADRA: Mnogi mi kažu da je bolje da on pobegne iz Hrvatske, ali to me ne teši jer će doći i nazad isto kako je i otišao!

Hrvatska -

Nakon šest meseci 31-godišnji Darko Kovačević Daruvarac, čovek koji je brutalno premlatio 18-godišnju devojku, izašao je iz istražnog zatvora u Zadru.

"Znam čime se bavi, zato sam i uplašena. Ne za sebe, već za decu. On nije osoba koja će biti mirna na slobodi. Njegove osvete su krvave. Znam da nosi pištolj, a živi samo 300 metara od nas. S decom sam već obavila razgovor i pripremila sam ih na sve, pa i na to da mene ne bude jer oca su nedavno izgubili", rekla je Ana Gurlica, majka 18-godišnje Zadranke.

"Danima smo trpeli pretnje. Deci su slali da majci plate sahranu. Umesto muzike u kafiću su puštali snimak kako on tuče moju ćerku. Mislim da sam dosad kao majka uradila sve što sam mogla. Digla sam na noge sva ministarstva, tri puta sam pisala kancelariji predsednice”, ističe Ana i dodaje kako se i dalje strašno boji za svoju decu.

"Mere opreza me ne teše. Mnogi mi kažu da je bolje da on pobegne iz Hrvatske, ali to me ne teši jer će doći i nazad, jednako kako je i izašao. Njegov se život sastoji od osvete i krvi. Da se on iskreno pokajao, nije”, zaključuje majka 18-godišnjakinje.

Podsećamo, Kovačević je u junu u kafiću na zadarskoj Meladi pola sata brutalno masakrirao 18-ogodišnju devojku upola manju od sebe. Na snimku nadzorne kamere vidi se kao je šutira u glavu i gazi po celom telu. Zatim je svoju žrtvu, koja nije ni pokušala da se brani, odvukao u toalet i glavom joj udarao u lavabo. Slomio joj je kosti lica i nos, izbio joj zube, a devojka je dobila 20 šavova na licu i podvrgnuta je nizu operacija.

Ceo kafić je to mirno gledao.

Kurir.rs/ Jutarnji.hr

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track