Najnovije vesti

JEDAN OD NAJLEPŠIH MUŠKARACA NA BALKANU SPAKOVAO KOFERE: U dalekoj zemlji prodaje ćevape i pljeskavice, a evo šta kaže o povratku u domovinu! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram

BIVŠI MISTER HRVATSKE

JEDAN OD NAJLEPŠIH MUŠKARACA NA BALKANU SPAKOVAO KOFERE: U dalekoj zemlji prodaje ćevape i pljeskavice, a evo šta kaže o povratku u domovinu! (FOTO)

Hrvatska

Bivši Mister Hrvatske Bruno Orešković privatnu i poslovnu sreću našao je u Aziji gde otvara restoran

Pre deset godina, s nepunih devetnaest godina, Bruno Orešković postao je Mister Hrvatske. Deset godina kasnije ovaj mladi čovek vodi uspešan posao na Baliju i dve je godine u braku sa suprugom Patricijom koju je upoznao u Džakarti.

"U Indoneziju sam prvi put došao u posetu svojoj bivšoj curi, trebalo je to da bude samo godišnji odmor, ali zaljubio sam se u ostrvo i odlučio da ostane. Najteže mi je bilo da ostavim porodicu i prijatelje. Uvek sam voleo putovanja i avanture tako da sam znao da neću ostati u Hrvatskoj zauvek, a u Aziji sam već osam godina. Prvih šest živeo sam svake godine oko pola godine na Baliju, a ostalih šest meseci živeo bih u Kini, Koreji, Singapuru, Hong Kongu, Maleziji, Tajlandu...", skromno govori ovaj netipični mister koji je u tom razdoblju bio vrlo tražen model na azijskom tržištu te se zbog toga toliko i selio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#photoshoot #modeling #portfolio #photography #malemodel #work#fashion#shoot#fit#model#croatian# @haddyelnath

A post shared by Bruno Oreskovic (@brunooreskovic) on


Trenutno je u procesu otvaranja hrvatskog restorana u blizini teretane, a zvaće se Balkans. Hrana će biti jednostavna, od ćevapa do pljeskavica, a radiće je Ivan iz Zagreba, jedan od njegovih najboljih prijatelja.

 

Kurir.rs/ Vecernji.hr

Foto: Printscreen/ Instagram

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...