Najnovije vesti

MRZI SRBE, A VOLI TURBOFOLK I SKUPA KOLA: Ovo je Splićanin koji je podržao čestitku pravoslavnog Božića slikom zaklanog Srbina! Hteo u HDZ ali ga tamo neće!
Foto: Facebook

hrvatska mladež

MRZI SRBE, A VOLI TURBOFOLK I SKUPA KOLA: Ovo je Splićanin koji je podržao čestitku pravoslavnog Božića slikom zaklanog Srbina! Hteo u HDZ ali ga tamo neće!

Hrvatska

Post Ivana Đakića u kome Srbima čestita Božić slikom ustaše koji drži u ruci glavu zaklanog četnika uzburkao je hrvatsku javnost. Ali objava sina HDZ-ovog poslanika izazvala je oduševljenje bar kod jednog pripadnika hrvatske omladine

“Nisi ti za Audia ti si tikva za Merđu. Pozz od Brata iz HDZ-a Split. Dobro si Srbadiji čestita ko ih j...”, napisao je splićanin Ivan Slade (22) i dodao veseli, namigujući smajlić. Malom Đakiću svidjela se podrška istomišljenika s juga pa je zahvalio s “Pozdrav, brate, živio!”

 

Ove objave su nstale sa ddruštvenih mreža, ali profil splitskog “hejtera”, Đakićeva velikog obožavaoca, nije.

 

On nije član HDZ iako je bio na listi za lokalne izbore, i ta stranka se ogradila od njega.

Novinari Jutarnjeg lista su bezuspešno pokušavali da kontaktiraju Splićanina, ali su ipak saznali da ima dosta zajedničkog sa Đakićem.

 

Iako se rodio u miru, većina njegovih objava na društvenim mrežama vezana je za Domovinski rat i Oluju. Pritom su neizostavne parole “Za dom spremni” pisane velikim slovima, tu je i fotografija s Tomislavom Karamarkom, a u među objavama počašćeni smo i videima gdje iz sveg glasa pjeva najnovije turbofolk hitove.

 

A mrzi, kako je rekao, “Srbadiju”. Na Instagramu je postavio i snimke kao peva “Oj, Ivica i Stipane, pojest će vas crne vrane”, a kako se može zaključiti, jednako kao i Đakić junior, Slade također poseduje luksuzna vozila.

 

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Foto: Facebook

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...