TETO, ŠTO ME NISTE RANIJE SPASLI?! MAMA, JESAM LI JA ŽIVA ILI MRTVA?! Vapaji devojčice (14) koju je krvnički pretukao otac LEDE KRV! (VIDEO)
Foto: 24sata.hr/ čitalac

MALENA U BOLNICI

TETO, ŠTO ME NISTE RANIJE SPASLI?! MAMA, JESAM LI JA ŽIVA ILI MRTVA?! Vapaji devojčice (14) koju je krvnički pretukao otac LEDE KRV! (VIDEO)

Hrvatska -

Pokušala sam nežno da probudim ćerku (14) koja je ležala u bolničkom krevetu. Htela sam da vidim kako je. Ona je u tom trenu skočila u sedeći položaj i u panici povikala: "Mama, jesam li živa ili mrtva?", rekla je slomljeno E. D. F. (43) i dodala da joj se ćerka nekoliko minuta nakon toga onesvestila.

"Uhvatila sam je u poslednjem trenutku. Duša moja. Kako ćemo nastaviti dalje da živimo s ovom traumom", plakala je E. D. F iz jednog zagrebačkog naselja.

Njenu ćerku otac je u petak popodne brutalno pretukao. Udarao joj je glavom o zid, zbog čega je skočila preko balkona. On je skočio za njom i nastavio da je udara šakama. Otrgnula se i pobegla u komšijino dvorište, gde ju je sustigao, nastavio da tuče i guši, a strgnuo joj je majicu i grudnjak. Mlatio ju je onako golu pred svima na ulici, a njenom je glavom razbio jednu dasku na ogradi.

Dete je zbog zadobijenih povreda završilo u zagrebačkoj Klinici za dečje bolesti. Majka E. D. F., se zbog teške ginekološke operacije tumora takođe nalazi u jednoj zagrebačkoj bolnici.

Na kraju je malenu, spasla komšinica.

"Bila sam u kući i čula buku napolju. Izašla sam na balkon i videla kako S. F. glavom svoje ćerke udara po betonu. Devojčica je vikala: "Upomoć, pomozite mi". Izletela sam i zvala policiju. Kasnije sam saznala da su i druge komšije već to uradile. Ja sam zapravo zadnja videla sve. Policija, uprkos brojnim pozivima da taj već osuđivani kriminalac koji je dvaput bio u zatvoru mlati svoju ćerku, nikako nije stizala. Kad sam videla da me nisu ozbiljno shvatili, otrčala sam pred tog ludaka, a devojčica je taman uspela da se otrgne iz njegovih ruku. Viknula sam joj neka beži u moju kuću, što je i uradila, a ja sam otrčala za njom jer je u kući bila i moja ćerka (14). Uspela sam da pokupim i malog brata pretučene devojčice i strpam ga u svoju kuću. Nisam znala kome da se pre posvetim - njemu koji je bio potpuno van sebe i celo vreme trčao izbezumljeno po kvartu urlajući: "Šta sam ja zgrešio, šta sam učinio loše" ili njoj koja je bila sva krvava, gola i tresla se te mi rekla plačući: "Teto, zašto me niko nije ranije spasao", kroz suze je ispričala komšinica.

foto: 24sata.hr/ čitalac

Policija je, kaže, ona, stigla pola sata pošto ih je zvala, a 45 minuta otkako ih je nazvala prva komšinica.

"Prvo što sam rekla policiji koja mi se pojavila na vratima bilo je: "Pa dobro, jeste li vi normalni? Imate li uopšte pojma o tome kad sam vas zvala? Kako vam je moglo toliko vremena trebati da dođete? Znate li da je čovek gotovo ubio svoju ćerku?" Policajac mi je odgovorio: "Znamo mi to, već smo ga uhvatili" ispričala je komšinica koja je pretučenu devojčicu odmah fotografisala jer nije, kaže, htela da ovaj slučaj prođe nekažnjeno.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: 24sata.hr/ čitalac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track