ŠOK! SESTRA UBILA JASMINU, PA KRILA TELO U ZAMRZIVAČU 19 GODINA?! Uhapšena žena (45) zbog zločina koji je potresao region! (VIDEO)
Foto: Nestali.hr, Profimedia, Printscreen/ Facebook

UŽAS!

ŠOK! SESTRA UBILA JASMINU, PA KRILA TELO U ZAMRZIVAČU 19 GODINA?! Uhapšena žena (45) zbog zločina koji je potresao region! (VIDEO)

Hrvatska -

Hrvatska policija je u subotu uveče uhapsila 45-godišnju ženu koja se sumnjiči za ubistvo Jasmine Dominić, čije telo je 19 godina posle nestanka pronađeno u zamrzivaču u porodičnoj kući u selu Palovecu.

Kako javljaju tamošnji mediji u subotu uveče je zbog sumnje u ubistvo uhapšena je 45-godišnjakinja s područja Opštine Mala Subotica.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o sestri Jasmine Dominić, S.D. iz Palovca, koja je rođena 1974. godine.

"Mislim da je pronađena u zamrzivaču u podrumu. Jasmina nije bila visoka a ni jaka, pa pretpostavljamo da je nije bilo teško strpati u zamrzivač. Grozimo se, jer oni su sve vreme živeli u toj kući, a katkada i prolazili pored njega. Da li je zet možda išao po meso ili šta je tražio po zamrzivaču, ne znamo tačno. Naježimo se kad samo i pomislimo na to", kažu meštani ulice u kojoj je Jasminina kuća.

"Kako smo čuli isključena im je struja u kući i počelo je jako da smrdi. Neko je otišao da proveri u zamrzivač i pronašli su telo zamotano u celofan", rekao je drugi komšija.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Profimedia i Nestali.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track