ŠOK! SESTRA ŽENE ČIJE JE TELO PRONAĐENO U ZAMRZIVAČU PRIZNALA UBISTVO: Ubila sam je! Zatukla! Ona je imala sve, a ja ništa!
Foto: Printscreen YouTube, Nestali.hr

NEZVANIČNO

ŠOK! SESTRA ŽENE ČIJE JE TELO PRONAĐENO U ZAMRZIVAČU PRIZNALA UBISTVO: Ubila sam je! Zatukla! Ona je imala sve, a ja ništa!

Hrvatska -

Smiljana Srnec tokom policijskog ispitivanja slomila se i priznala kako i kada je ubila svoju sestru Jasminu Dominić.

Ona još nije ispitana u prisustvu advokata,a prema nezvaničnim informacijama ona je sestru nasmrt premlatila i ostavila u zamrzivač.

"Ubila sam je! Zatukla", vikala je Smiljana Srnec (45), sestra Jasmine Dominić, u subotu u čakovečkoj policiji.

"Ona je imala sve, a ja ništa. Njoj su dali sve, a meni ništa", govorila je nepovezano u policiji.

Ona tek treba da bude ispitana u prisustvu novog advokata, jer je tužilaštvo tražilo izuzeće njenog dosadašnjeg advokata Davorina Zlatareka i to zato što je ranije radio kao opštinski državni tužilac.

Smiljani Srnec (45) produžen je pritvor zbog sumnje da je povezana sa ubistvom sestre Jasmine, čije je telo pronađeno u subotu uveče u zamrzivaču porodične kuće. Srnec još uvek nije ispitalo Županijsko državno tužilaštvo, a to će, kažu nam, biti obavljeno u zakonskom roku.

Županijsko državno tužilaštvo još nije ispitalo osumnjičenu i ne zna se da li će to biti učinjeno sutra s obzirom na to da postoji osnovana sumnja da je počinjeno krivično delo ubistva.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track