VIDOVNJAK NAM JE PRE ČAK 15 GODINA REKAO DA JE JASMINA UBIJENA: Rođak devojke nađene u zamrzivaču otkriva nove detalje ovog strašnog slučaja
Foto: Printscreen Večernji.hr/privatna Arhiva, Nestali.hr

zločin koji je potresao region

VIDOVNJAK NAM JE PRE ČAK 15 GODINA REKAO DA JE JASMINA UBIJENA: Rođak devojke nađene u zamrzivaču otkriva nove detalje ovog strašnog slučaja

Hrvatska -

"Čuo sam se s policajcima, idem sad tamo, želim da budem prisutan dok se bude radila obdukcija", rekao je rođak Jasmine Dominić (23) čije je telo pronađeno u zamrzivaču u hrvatskom Palovcu 19 godina posle njenog.

Zbog ubistva međimurska policija uhapsila je njenu sestru Smiljanu Srnec (45). Njihov rođak ne veruje da se sve dogodilo tako kako je izvestila policija.

"Meni to sve smrdi. Nakon toliko godina da su je našli u kući u zamrzivaču. I da je tamo bila sve vreme", kaže on.

Rođak, koji nije želeo da se predstavi, otkrio je da je na slučaju Jasmininog nestanka radio čak i vidovnjak, čijeg se imena ne seća.

foto: Profimedia

"Ja sam pre 15 godina angažovao vidovnjaka iz Bjelovara. Rešio je policiji nekoliko slučajeva i mislio sam da može pomoći i oko Jasmine. Rekao je odmah da je ubijena i zakopana i čak lokaciju gde je zakopana, ali telo tamo nije nađeno", rekao je.

Na pitanje da li je policija pretraživala ranije kuću u kojoj je nađeno telo, odmahnuo je rukom.

"Ma to su oni samo površinski. Tražili su po dvorištu, oko kuće, ali u kući očigledno nisu gledali", ogorčeno kaže.

foto: Nestali.hr

Komentar nisu imali ni ukućani iz kuće strave u Palovcu. Verenik Smiljanine najstarije ćerke u prolazu je tek kratko dobacio kako zbog istrage ne smeju ništa da govore.

“Bila je gola. Telo joj je bilo savijeno u kolenima, ruke su bile uz telo. Nikakvu povredu nisam video. Kosa je bila dobra. Bila je čak crvena u licu. Ali, ja sam na samo nekoliko minuta podigao poklopac i zatvorio ga. Nikad tako nešto nisam video”, rekao je jedan od svedoka uviđaja.

Jasminin nestanak je prijavljen 15. avgusta 2005. godine. Devojka je zapravo poslednji put viđena možda na prelazu iz 1999. u 2000. godinu.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Privatni album/Vecernji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track