ZAVRŠENA OBDUKCIJA JASMINE DOMINIĆ KOJA JE NAĐENA U ZAMRZIVAČU: Na glavi je bilo krvi, a telo potpuno ukočeno u fetus položaju
Foto: Profimedia/Prinstcreen/Nestali.hr

sestra na ispitivanju u policiji

ZAVRŠENA OBDUKCIJA JASMINE DOMINIĆ KOJA JE NAĐENA U ZAMRZIVAČU: Na glavi je bilo krvi, a telo potpuno ukočeno u fetus položaju

Hrvatska -

Sudska obdukcija Jasmine Dominić, pronađene u zamrzivaču porodične kuće u hrvatskom Palovcu, završena je danas na Odeljenju patologije Županijske bolnice Čakovec posle dva i po sata.

Podsetimo, Jasmina Dominić je nestala pre 19 godina, a sumnja se da je njeno telo svih ovih godina bilo u zamrzivaču i da je njena sestra Smiljana Srnec počinila zločin.

Velik problem predstavlja to što je telo potpuno ukočeno, savijeno u položaju u kojem je bilo zaleđeno godinama - s glavom napred kod nogu. Jedan od prvih zadataka patologa biće da odstrane sasušenu krv koja se nalazi na glavi, pronađu eventualnu ranu, ustanove i način njenog nastanka i da li je bila smrtonosna.

Za to vreme, zakonski rok pod kojim je Smiljana Srnec na ispitivanju pred državnim tužilaštvom i sudijom istrage u Varaždinu polako se bliži kraju. Međutim, tužilaštvo u Varaždinu želi da sačekati nalaz obdukcije.

Tužioci još nisu ispitali Smiljanu Srnec, a očekuje se da će to uraditi danas, posle nalaza obdukcije.

Podsetimo, mediji su u ponedeljak nezvanično javili kako se Srnecova u policiji slomila i sve priznala.

Dobro obavešten izvor je, pak, kazao da Smiljana Srnec ubistvo sestre nije priznala na jedinom zvaničnom ispitivanju koje je dosad obavljeno, a na kojem je ispitana kao osumnjičenaa, pa se to ne može koristiti kao dokaz protiv nje.

Kurir.rs/Međimurje.hr Foto: Profimedia/Prinstcreen/Nestali.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track