ČULA SAM SE SA JASMINOM, A I NOĆILA JE S DEČKOM KOD MENE: Ovako je Smiljana 19 godina lagala porodicu o ubijenoj sestri! Isplivali ŠOK detalji! (VIDEO)
Foto: Profimedia, Youtube/Printscreen

IZMIŠLJALA PRIČE

ČULA SAM SE SA JASMINOM, A I NOĆILA JE S DEČKOM KOD MENE: Ovako je Smiljana 19 godina lagala porodicu o ubijenoj sestri! Isplivali ŠOK detalji! (VIDEO)

Hrvatska -

Sahrani Jasmine Dominić nije prisustvovala njena sestra Smiljana (45), osumnjičena da joj je s nekoliko udaraca tupim predmetom razbila lobanju.

Smiljani je određen istražni zatvor u trajanju od 30 dana, a pred tužiocem se navodno branila ćutanjem, iako je, prema nekim nezvaničnim informacijama, tokom ispitivanja u prostorijama Policijske uprave u Čakovcu priznala ubistvo, rekavši da ju je zatukla.

Međutim, ako tada s njom nije bio i advokat, to priznanje, ako je i izrečeno, ne može biti dokaz u sudskom postupku.

Glasnogovornik Županijskog suda Igor Pavlic najavio je da će trebati ispitati

Smiljana je, inače, i pre bila sumnjiva, ali nisu imali dokaza za krivičnu prijavu.

Poligraf im nije pomogao jer je zbog lekova koje je uzimala bilo nemoguće na valjan način provesti testiranje. Osim toga, stalno je izmišljala detalje koje su policiju, ali i meštane, navodili na to da je Jasmina živa. Govorila bi da se čula s njom, da je sestra došla da prenoći sa dečkom, ali je odmah idući dan morala da se vrati u Zagreb, gde je studirala..."

Kurir.rs/ vecernji.hr

Foto: Profimedia i Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track