SVAKA ČAST! BRAČNI PAR POKLONIO AUTO SAMOHRANOJ MAJCI MALOG GABRIJELA (6): Dečak ne hoda i ne priča, a sada će lakše ići na terapije
Foto: Facebook/Printscreen

ima dobrih ljudi

SVAKA ČAST! BRAČNI PAR POKLONIO AUTO SAMOHRANOJ MAJCI MALOG GABRIJELA (6): Dečak ne hoda i ne priča, a sada će lakše ići na terapije

Hrvatska -

Dvoje Zagrepčana je odlučilo da pokloni svoj automobil. Par kaže kako nije bila poenta u privlačenju pažnje, već na to gledaju kao na razmenu pozitivne energije.

"Svakodnevno čoveku u teškim trenucima pružiš rame za plakanje, toplu reč ili osmeh. Ovaj čin se ništa više ne razlikuje od toga. I sami smo bili u teškoj životnoj situaciji bez pomoći i podrške. Ali, uvek se situacija promeni i nađe se dobra duša koja će ti pomoći. Naša životna filozofija je da pomažemo koliko možemo i da pritom ne činimo zlo drugima jer će ionako svako odgovarati za svoje postupke", kaže Marina.

Automobil su odlučili da poklonei samohranoj majci čije dete zbog specifičnosti bolesti ne priča i ne hoda. Sa 6-godišnjem Gabrijelom majka svakodnevno odlazi na terapije i vežbe. Automobil nemaju, a ne mogu da priušte plaćanje taksija.

"U moru pitanja, tužnih i teških priča, odlučili smo da kola odu malenom Gabrijelu i njegovoj majci. Naravno da je bilo teško odabrati. Gabrijelova majka je samohrana majka, ima status negovateljice. Gabrijel ima šest godina i dijagnozu ASA, ne priča i ne hoda, a svakodnevno odlazi na terapije i vežbice.

Kako smo suprug i ja osetljivi na decu, posebno na onu s poteškoćama u razvoju, odlučili smo da im pomognemo", rekla je Marina.

Kurir.rs/Novilist.hr Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track