BIVŠI HRVATSKI SPECIJALAC BRUTALNO PREMLATIO ĆERKU (14): Devojčica preko balkona pobegla kod komšije, ali je pomahnitali otac izvukao napolje i nastavio da je tuče, njenom glavom otkinuo letvu sa ograde! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

policija opet zakazala

BIVŠI HRVATSKI SPECIJALAC BRUTALNO PREMLATIO ĆERKU (14): Devojčica preko balkona pobegla kod komšije, ali je pomahnitali otac izvukao napolje i nastavio da je tuče, njenom glavom otkinuo letvu sa ograde! (VIDEO)

Hrvatska -

Bivši specijalac policijske jedinice Alfe Suad Fejzić pretukao je u petak svoju ćerku (14), a onda pijan automobilom bežao od policije i izazvao saobraćajnu nesreću.

Da podsetimo Fejzić je, prema rečima njegove bivše supruge, u petak brutalno pretukao ćerku.

"Ćerka je bežala od oca koji je mlatio i držala ruke preko glave kako bi ublažila njegove udarce, vikala je 'upomoć' i 'tata gušiš me, nemoj me tući, molim te', razbio joj je naočare i mobilni. Pobegla je preko balkona kod komšije u kuću, ali je i on pobegao, otac je tamo našao i izvukao napolje i nastavio da je tuče, njenom glavom je otkinuo i jednu letvu sa ograde, vukao je po asfaltu i pocepao joj majicu".

Siledžija je pušten je iz zatvora gde je bio zbog pretnji vaspitačicama u vrtiću, za što je dobio 2,5 godine zatvora, a 2014. je bio osuđen na 16 meseci zatvora zbog porodičnog nasilja i tada odležao jedva 10 meseci.

"Pušten je u januaru na uslovnu zbog dobrog vladanja i jer je insistirao da čuva decu dok sam ja na operaciji. Ovo je prvi put da je digao ruku na dete", ispričala je majka devojčice. Pretučena devojčica odlučila je da stane pred kamere i iznela svoju priču.

"Niko me nije ni pitao da li želim ili ne želim da idem kod njega. Volela bih da pitaju decu kako je njima i da li žele da neko bude blizu njih ili ne. Logično je da će da tuče i druge kad već tuče mamu!", rekla je pretučena devojčica za Provjereno.

U nedelju je Index objavio i snimke razgovora majke sa policijom iz stanice Maksimir, zbog čega je sad načelnik PUZ podneo zahtev za pokretanje disciplinskog postupka protiv dvoje policijskih službenika .

Komšinica porodice rekla je šta se dogodila prilikom pretresa, kada je policija dovela Suada u kuću.

"Izašao je iz automobila i rukovao se sa svojim bivšim kolegama, sa smiješkom na licu zapalio cigaretu. Zar se tako privodi zlostavljač."

Prilikom pretresa kuće Suad je pocepao i venčanu fotografiju sebe i supruge, koju je njegova ćerka imala na zidu sobe.

"Eto šta je policija dozvolila pri pretresu kuće. Eto, toliko o policiji i da kolega ne štiti kolegu", rekla je Edina Dedić, majka pretučene devojčice

Kurir.rs/Dnevnik.hr

Foto printscreen YT/NOVA TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track