JE*O TE NAČIN NA KOJI SI SIKTAO NAD PROTERANIM  SRBIMA: Hrvatski novinar Domagoj Zovak ispred spomenika Tuđmanu u dva minuta rekao sve! (VIDEO 18+)
Foto: Printscreen Kurir TV

brutalna prozivka!

JE*O TE NAČIN NA KOJI SI SIKTAO NAD PROTERANIM SRBIMA: Hrvatski novinar Domagoj Zovak ispred spomenika Tuđmanu u dva minuta rekao sve! (VIDEO 18+)

Hrvatska -

Hrvatski novinar i satiričar Domagoj Zovak, na snimku ispred spomenika Franji Tuđmanu brutalno je predstavio njega, njegovu vlast i njegovo nasleđe u Hrvatskoj.

Urednik satirične emisije "Njuz bar pram tajm" nije imao milosti prema "ocu hrvatske nacije" i sva njegova dostignuća predstavio je prvo psovkom "je*i se" uz par njih koji su se odnosili na njega jer je imao zablude o prvom hrvatskom predsedniku.

"Je*i se Franjo, je*i se ti i tvoja kriva usta i tvoja stranka koja nizašta nije kriva, neka se je*u tvoji spomenici ulice i trgovi, je*o te tvoj doktorat, kažu da si ga čitavog isplagirao, je*alo te Hrvatsko proleće kojeg si bio velika žrtva, a svakog vikenda si igrao tenis!,

"Je*alo te svako slovo koje si napisao, bilo bi pošteno da nisi lagao za Jasenovac! Je*o te Šeks koga si nam ostavio kao večitog kostura u ormaru, je*o te tvoj NK Kroacija!"

UPOZORAVAMO: Snimak sadrži eksplicitne psovke (18+)

Zovak se osvrnuo i na odnos Tuđmana prema Srbima.

"Je*o te način na koji si skitao nad proteranim Srbima, je*ala te euforija koju je to kod ljudi izazivalo!"

A nije zaboravio i niz sastanaka sa Miloševićem.

"Je*ao te beskonačni broj sastanaka sa Slobom u Karađorđevu, je*alo mene što sam mislio da je zbog mira, a ne rata. Je*o logore za muslimane, i svaki nekažnjeni zločin za koji te nije briga".

Podsetio je i na Tuđmanove tajkune.

"Je*em svaku od 200 porodica bogataša koje si nam ostavio, a ponajviše Todorića koji ti je onaj buket kobasica poklonio za rođendan."

Nasleđe tzv. oca nacije je po Zovaku prejako.

"Je*i se Franjo jer nikad nećemo pobeći od tvoje sjene, je*ale te ustaše sa kojima si nas pomirio tako da su oni sada glavni i u pravu. Je*ali te Brijuni i Tito na koga su se toliko furao i nikada isfurao. Je*o mene što sa mislio da će kad se rat završi sve biti bolje, je*eš natpis na grobu kako je sve bilo za Hrvatsku, a Hrvatska ni za što".

Evo kuda zbog Tuđmana ide Hrvatska.

"Je*eš i to što stojimo u mestu dok ceo svet ide dalje! Je*eš tebe što si kao otac domovine, i mene što još verujem da će ovo biti normalna zemlja", zaključuje Zovak.

Kurir.rs Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track