MILIJARDERI IZ EMIRATA OGROMNOM JAHTOM DOŠLI U DUBROVNIK U PROVOD PA ZAVRŠILI U POLICIJI: Čašćavali devojke celu noć, a kad je stigao račun odbili da plate 50.000 evra!
Foto: 24sata.hr, Youtube/Printscreen/Nicholas Canepa

sin šeika

MILIJARDERI IZ EMIRATA OGROMNOM JAHTOM DOŠLI U DUBROVNIK U PROVOD PA ZAVRŠILI U POLICIJI: Čašćavali devojke celu noć, a kad je stigao račun odbili da plate 50.000 evra!

Hrvatska -

Sin šeika Ujedinjenih Arapskih Emirata, Hamadan bin Zajed Al Nahijan, uplovio je luksuznom 141 metar dugom očevom jahtom u Dubrovnik, gde se sa društvom lepo zabavio u pouplarnom klubu u starom gradskom jezgru, a potom je odbio da plati ceh od 50.000 evra, piše Dubrovački dnevnik.

Kako list saznaje, tamo su častili hostese skupim šampanjcem, popili na litre alkohola, a kad je došao račun od 50.000 evra nisu želeli da ga plate. Navodno, želeli su da plate samo deo računa koji se odnosi na njihova pića, ali ne ona kojim asu častili hostese.

Luksuzna jahta Yas doplovila je u luku Gruž iz Tivta u nedelju. Nakon uplovljavanja ekipa s jahte se zaputila u popularni noćni klub.

Prema pisanju lista, neimenovani sedok ovog događaja je rekao da je neko iz emiratske svite odbio da plati deo računa, pa se u celu priču umešalo obezbeđenje, a potom i policija, koja je privela mlađeg muškarca.

Uz pomoć drugih gostiju on je, ipak, platio račun u vrednosti više od 375.000 kuna.

U policiji je završila i ženska pratnja, a nakon otrežnjenja su "veseli" gosti shvatili da su navedeni iznos naručili i popili.

Policija, međutim, nije potvrdila ove informacije, kao ni dotični klub, jer imaju poslovnu politiku zaštite privatnosti VIP gostiju koji posećuju Dubrovnik i nude prijatnu atmosferu bez fotografa i fanova.

Inače, šeikov sin je i pre dve godine boravio u Hrvatskoj, a sada je ponovno svratio. Bogatstvo njegove porodice se procenjuje na 10 milijardi dolara.

Firme njegovog oca imaju više od 50.000 zaposlenih, a on je vlasnik i treće najveće jahte na svetu duge 162 metra, piše Dubrovački dnevnik.

Kurir.rs / Tanjug

Foto: YouTube / prtscr / Nicholas Canepa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track