ŠKORO O SVOM KUMU TOMPSONU: Dok sam se oporavljao od teškog infarkta drugi kum se javio, ALI ON NIJE!
Foto: Printscreen YouTube

ZAHLADNELI

ŠKORO O SVOM KUMU TOMPSONU: Dok sam se oporavljao od teškog infarkta drugi kum se javio, ALI ON NIJE!

Hrvatska -

Miroslav Škoro, hrvatski muzičar koji je objavio svoju kandidaturu za predsednika Hrvatske, dao je zimus, dok se oporavljao od teške operacije srca, intervju u kom je, između ostalog, objasnio i kakav odnos ima sa svojim kumom, pevačem Markom Perkovićem Tompsonom, koji propagira ustaštvo.

"Kad ležiš u bolnici, naravno da te dirne svako ko se javi sa željom da ti pomogne. Zahvaljujem svima koji su mišlju, rečju i delom reagvali na moju situaciju, ali nisam to vagao. Kad sam ponovno uključio mobilni, bilo je želja kao za Božić i Novu godinu", prokomentarisao je tada Škoro u velikom intervjuu za Večernji list.

Na pitanje novinara da li su ga se setile nekadašnje partijske kolege (Škoro je bio član HDZ, pa je istupio) i kumovi, Tompson i Mate, Bulić, Škoro je rekao:

"Mate Bulić jeste, Tompson nije. To je to... Nisu se ni HDZ ni SDP prekinuli od brige za mene (smeh). Neki ljudi jesu zvali, iz HDZ-a, SDP-a, HNS-a. Posetio me Milan Bandić, koji je zvao čim mi je postavljena dijagnoza. I hvala mu na tome. U poseti su mi bili i Rajko Ostojić i Dražen Barišić, na primer."

Kurir.rs/Večernji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track