HRVAT UBIO NEMCA (23) ZBOG FRIZURE: Zario nož  u srce momku pa otišao da prošeta psa!
Foto: Profimedia

jeziv zločin kod pule

HRVAT UBIO NEMCA (23) ZBOG FRIZURE: Zario nož u srce momku pa otišao da prošeta psa!

Hrvatska -

Zagrepčnin Edo Sedić (32) priveden je zbog sumnje da je ubio Nemca Patrika Besingera (23) iz Unterpolinga. Sedić je Nemcu zario nož u srce samo zato što mu je rekao da mu se ne sviđa njegova frizura.

Ubistvu,se u utorak nešto pre 23 sata na Fažinskom putu, kraj Pule, posvedočili su i brojni turisti. Ubica je, kako prenose hrvatski mediji, od ranije poznat policiji zbog nasilja i droge.

Sve je počelo svađom u jednom od bič-barova na obližnjoj plaži Hidrobaza, a onda je Zagrepčanin pratio nemačkog turistu do pekare na Fažanskom putu, gde ga je ubo nožem točno u srce. Nemcu je odmah ukazana lekarska pomoć, ali je on preminuo oko dva sata posle ponoći.

Zagrepčanin je posle zločina pobegao sa lica mesta, ali je vrlo brzo lociran u uhapšen u kampu Brioni na obližnjoj Puntiželi gde je letovao. Ubica je u momentu hapšenja šetao sa psom, a policiji je tvrdio da ima svoja prava i da ne zna zašto ga hapse. Prvo je rekao da je iz Zagreba, pa da je iz Slavonije, pa da će zvati roditelje u Zadar.

"Čuli smo i da nije sav svoj. Devojke iz kafiću gde je odlazio tvrde da im je govorio da dolazi iz treće galaksije. "Očigledno je da nije normalan ili je drogiran. Govorio je "ja sam bog, zato je nama dobro".", kažu turisti koji iz kampa.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track